Heidelberg inviterer til digital innovationsuge

Heidelberg inviterer til digital innovationsuge

'Udfold dit potentiale' er mottoet for den ugelange, globale kundekampagne fra den 19. - 23. oktober. Her byder Heidelberg på aktuelle produktpræsentationer, oplæg om den nyeste udvikling og en-til-en-samtaler på videochat

Den tyske specialist i trykmaskiner vil bruge innovationsugen til at vise kunderne i bl.a. trykke-, emballage- og etiketbrancherne potentialerne i digitalisering af arbejdsprocesserne.

Målet er at øge trykkeriernes produktivitet og konkurrenceevne, og Heidelberg præsentere svar på udfordringerne i den trykte mediebranche og på, hvordan man innovative teknologier, nye forretningsmodeller og end-to-end-løsninger kan styrke både ydeevnen og gøre branchen klar til fremtiden.

Desuden ønsker Heidelberg at informere sine kunder om den seneste udvikling og at yde support til investeringsbeslutninger, også i tider med Covid-19, gennem digitale formater med præsentationer om produkter og innovationer.

Deltagerne i Innovationsugen vil bl.a. have mulighed for digitale enesamtaler med Heidelbergs salgsspecialister i mere end 35 lande i 15 forskellige tidszoner og på 15 forskellige sprog.

Læs mere om program og tilmelding til Heidelberg Innovation Week

-lipe

24/9 2020