Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEACanon har solgt over 2.300 imagePress V-printere i EMEA, hvor alle modeller nu er Fogra-certificerede. Her er det V900-printeren.

Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget

imagePress V1350 og V900-serien er nu blevet certificeret af Fogra 1). Begge printere blev tildelt den højeste 'Print Quality Class', og fik karakteren 'A' for farvenøjagtighed og -nøjagtighed.

Det skriver Canon i en Pressemeddelelse.

Heri hedder det videre at Fogra konstaterede, at ensartetheden, opløsningen og artefakterne opfyldte deres standarder, og dette gælder også for både Canon PRISMAsync-serveren og Fiery imagePress-servere.

imagePress V900-serien leverer på printkvalitet og fleksibilitet
Med over 1.600 installationer i EMEA viser imagePress V900-serien sig at være et populært valg, takket være det omfattende udvalg af applikationer, som man kan printe med én kompakt printer.

imagePress V900-serien fås i tre forskellige modeller – V900, V800 og V700 – med en maksimal A4-printhastighed på henholdsvis 90 sider/min., 80 sider/min. og 70 sider/min.

Printerne er designet til dynamiske produktionsmiljøer, og de tilbyder ensartethed, høj kvalitet, alsidighed og muligheden for at vælge et stort udvalg af forskellige medier.

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePress V700 i sommeren 2023 for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort. Dann Grønhøj, COO hos Huuray, kommenterer:

- Interessen i fysiske gavekort er øget, og for at imødekomme den voksende efterspørgsel behøvede vi en printer, der kunne håndtere en stigende volumen af job.

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePress V700 i sommeren 2023. 

- Tidligere kunne vi bare printe 15 gavekort ad gangen, og der var mange manuelle processer og meget ineffektivitet under produktionen.

Han fortsætter:

- Vi kan allerede se, at denne teknologiinvestering har bidraget markant til vores vækst. Allerede efter to måneder, hvor vi implementerede den nye printer, kunne vi levere gavekort til en voksende kundebase – noget, som vi ikke kunne opnå med vores gamle printer.

- Vi er særligt imponerede over imagePress V700's printhastighed, eftersom den printer væsentligt hurtigere end vores gamle printer, så vi sparer en masse tid. Vi er også glade for kvaliteten og den høje opløsning, hvilket giver en bedre finish på vores gavekort på et større udvalg af medier.

Den familieejede, italienske printleverandør, Tipografia Carnicella, genkender også fordelene ved seriens kvalitet og fleksibilitet.

Andrea Carnicella, ejer af Tipografia Carnicella, fortæller:

- Vi investerede i en imagePress V900, fordi den garanterer enestående printkvalitet og nøjagtighed, samt større produktionseffektivitet med meget lille nedetid.

- En vigtig faktor i vores beslutning var printerens evne til at printe på en lang række medier, hvor man opnår en kvalitet, der kan sammenlignes med offset-print.

- Med hjælp fra Canon imagePress V900 vil vi øge vores månedlige produktionsvolumener og drage fordel af dens printhastighed og kvalitet.

- Samtidig kan vi bruge printeren til opgaver, som vi normalt ville outsource eller fremstille dem på en af vores offset-printere.

Et gennemprøvet valg for høj produktivitet
Flagskibet imagePress V1350 leverer høj produktivitet og en printhastighed på op til 135 A4-sider/min., og siden dens lancering i 2023 er der blevet installeret 120 printere i EMEA.

imagePress V1350 er designet med henblik på produktionen af high-volume, højkvalitets-printapplikationer som brochurer, foldere, større mailkampagner og endda personaliserede emballager.

Canons imagePress V1350.

Den italienske printleverandør, E. Lui Tipografia, er en af aktørerne i print- og forlagsbranchen og har længe været på udkig efter en printer, der kan garantere stabilitet og produktivitet.

Enrico Lui, ejer af E. Lui Tipografia, kommenterer:

- I modsætning til fuldt udviklede printteknologier findes der stadigvæk meget plads til teknologisk vækst inden for digitalt farveprint.

- Efter vores mening er Canon dét brand, som investerer mest i denne vækst, og de lancerer store opgraderinger ved hver printergeneration. Siden vores første tests har imagePress V1350 taget et stort spring fra den tidligere serie.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager hos Canon Danmark fortæller:

- Siden lanceringen af disse tilføjelser til imagePress V-serien har vi oplevet stor interesse i teknologien, printernes alsidighed, og den vækst, som den samlede imagePress V-serie og vores brede arkprinterportefølje tilbyder vores kunder.

- Serien bygger på effektive og gennemprøvede, patenterede teknologier, så vores kunder kan arbejde bedre, hurtigere og med muligheden for at tilbyde deres kunder flere højkvalitets-printprodukter.

- Vi er begejstrede over at have hele vores imagePress V-serie Fogra-certificeret, og vi er ikke i tvivl om, at kommercielle og in-house-printvirksomheder – såvel som de brands og marketingafdelinger, de servicerer – kan drage fordel af tydeligt definerede standarder og den godkendelse, denne certificering giver.

Man kan opleve imagePress V-serien og andre Fogra-certificerede Canon-printere live på drupa 2024 på Canons stand i Hall 8a. drupa 2024 bliver afholdt i Düsseldorf fra den 28. maj til 7. juni. 

-hawin

1) Fogra er et meget anerkendt, almennyttig, videnskabeligt forskningsinstitut for print- og mediebrancher. Instituttet er beliggende i Tyskland og gennemfører grundige undersøgelser, som giver en uafhængig kvalitetsstandard, så både fabrikanter og printvirksomheden kan evaluere deres printeres og produktionsprocessers evner på en objektiv måde.

 

26/3 2024
 • Genbrugsmaling udvider farvepaletten på Roskilde Festival

  Genbrugsmaling udvider farvepaletten på Roskilde Festival

  tryk-og-print ›Roskilde Festival er lige op over, og igen støtter Nordsjö festivalen med maling. I år er en stor del af de ca. 6.000 liter genbrugsmaling, som ellers ville blive destrueret. Dermed kommer der mange flere farver fra Nordsjö end de velkendte orange-sorte i omløb på festivalen
 • Sikker optimering

  Sikker optimering

  tryk-og-print ›Svenske Sandéns Security Printing udvider sit samarbejde med Visutech. Det skete ad trykkeriet har på den nyligt overståede drupa-messe investerede printbar-systemet fra Fujifilm
 • Komposterbar fødevareemballage indtog drupa

  Komposterbar fødevareemballage indtog drupa

  tryk-og-print ›Plastfri, bionedbrydelig og komposterbar emballage trykt med specialiserede plantebaserede trykfarver er resultatet af et samarbejde mellem polske Chespa, Esko og Asahi
 • Heidelberg og Canon i nyt inkjet-samarbejde

  Heidelberg og Canon i nyt inkjet-samarbejde

  tryk-og-print ›Heidelberg går ind på det voksende marked for industrielt digitaltryk med Jetfire-familien, baseret på inkjet-teknologi fra Canon, og tilbyder kunderne en hybrid produktionsløsning
 • AI-baseret hærdningsløsning præsenteres på drupa

  AI-baseret hærdningsløsning præsenteres på drupa

  tryk-og-print ›Fujifilm har indgået et samarbejde med IST METZ om at lancere SMARTcure den aktuelle messe. Den fælles innovation, SMARTcure, er en banebrydende digital hærdningsassistent baseret på kunstig intelligens
 • Fremtidens løsninger er lige om hjørnet

  Fremtidens løsninger er lige om hjørnet

  tryk-og-print ›Heidelberg viser, hvordan kunderne kan udfolde potentialet i deres egne virksomheder ved hjælp af de mange løsninger, som bliver vist på standen i Hal 1 på drupa 2024
 • Faller Packaging satser på digitaltryk af brochurer

  Faller Packaging satser på digitaltryk af brochurer

  tryk-og-print ›Virksomheden har samlet sit knowhow inden for foldere på fabrikken i Binzen. Og for at forbedre fleksibiliteten og pålideligheden anvender Faller nu en ny, økonomisk og bæredygtig teknologi til de mindre oplag: digitaltryk i forbindelse med efterbehandling
 • Xeikon lancerer ny inkjet etikettrykmaskine på drupa

  Xeikon lancerer ny inkjet etikettrykmaskine på drupa

  tryk-og-print ›Xeikon kaster lys over den seneste evolution inden for Panther inkjet-teknologien og annoncerer samtidig lanceringen af en ny 1200 dpi digital inkjettrykmaskine til etiketter på drupa