Fespa udsætter Global Print Expo

Fespa udsætter Global Print Expo

FESPA har udsat Global Print Expo og European Sign Expo. Begge messer skulle have været afholdt i marts 2021 men de er nu udsat til oktober 2021. Er datoen ændret, er stedet stadig det samme, nemlig i RAI udstillingscenter i Amsterdam, Holland

FESPA er den internationale organisation for virksomheder der beskæftiger sig med skilteproduktion, storformatprint, serigrafer, digital- og tekstiltryk. FESPA har de seneste år haft stor succes med deres messer, events og konferencer, som skaber grundlag for udvikling af nye løsninger, brancherelateret handel og etablering af internationale netværk.

Det er usikkerheden med hensyn til coronapandemien og de relaterede rejsebegrænsninger og karantæneordninger for besøgende i Holland og risikoen for, at det stadig i marts måned 2021 kan påvirke udstillere og besøgende, som har fået arrangøren til at aflyse eventen. 

FESPA-begivenhederne finder nu sted fra den 12. til 15. oktober 2021 i de samme haller i RAI, hvilket gør det muligt for FESPA at overføre den nuværende grundplan til en senere dato.

Udsættelsen af messerne møder forståelse fra udstillerne som bakker op om arrangørens bestræbelser på at tackle situationen bedst muligt. Størstedelen af Global Print Expo og European Sign Expo-udstillere overfører deres kontrakter til de nye datoer, og flere leverandører, hvis virksomhedspolitik udelukkede dem fra at deltage i marts 2021, har tilkendegivet, at de er interesseret i at udstille ved begivenheden i efteråret.

-hawin

 

15/12 2020