Canon vinder to prestigefyldte 'Product of the year'-priser

Canon vinder to prestigefyldte 'Product of the year'-priser

Canon tog priserne i kategorierne 'Digital Inks – UV' og 'Automation Equipment (print/post-print)' i den årlige konkurrence PRINTING United Alliance. Canons UVgel460-inks og UVgel Wallpaper Factory blev for sine kundefordele og innovation på storformatmarkedet blandt flere end 200 bidrag fordelt over 85 kategorier

Bidragene bedømmes af et panel af brancheeksperter, og PRINTING United Alliances årlige Product of the Year-konkurrence fremhæver produkter, der gør fremskridt i printbranchen på en innovativ måde.
Canon UVgel 460-inks vandt kategorien 'Digital Ink – UV' og er en central del af Colorado 1650 rulle-til-rulle-storformatprinteren. Canon UVgel-inks
benytter en unik, øjeblikkelig 'gelling'-proces, når de kommer i kontakt med mediet, hvilket giver en exceptionelt nøjagtig placering af ink-dråberne og en ensartet farvekvalitet. UVgel-printprocessen behøver ingen varme eller fordampning, så et print er færdigt med det samme, selv når man bruger varmefølsomme medier.


UVgel-inks er ekstremt modstandsdygtige og holdbare, hvilket betyder, at der ikke er behov for ekstra laminering, og deres fleksibilitet gør dem ideelle til langvarige applikationer som for eksempel bilindpakninger.

Jeffrey Vermaat, delejer i den hollandske virksomhed De Resolutie, en stor leverandør af tapeter, der har kunder i 75 lande, siger om Colorado 1650:

-Grunden til at vi har installeret Colorado-printeren, er, fordi den ganske enkelt er en industriprinter, der tilbyder nye kombinationer af print og medier med den unikke gel-ink. Det er en meget driftssikker løsning, med et suverænt kvalitetskontrolsystem.

Det printede output kombinerer en unik, fløjlsagtig fremtoning med et stort farverum. Og med dens robuste og ridsefaste inks kan Colorado-print efterbehandles og klargøres med det samme, klar til at blive sendt til kunderne.

Kernen i Canons unikke teknologi
UVgel Wallpaper Factory vandt kategorien 'Automation Equipment (print/post-print)' og er en fuldt integreret, end-to-end-løsning, hvormed man kan masseproducere brugertilpassede tapeter.

Wallpaper Factory blev lanceret tilbage i maj 2020 og integrerer enkelt Colorado 1650 UVgel-printeren med mediehåndterings- og finishing-løsninger fra Fotoba, herunder Fotoba Jumbo Roll Loader, Fotoba Cutter XLD170 WP og Fotoba Rewinder REW162, så man kan opnå produktionseffektivitet og fuldt automatisk produktion døgnet rundt. Denne nye løsning giver printleverandører, printfabrikker og indretningsspecialister mulighed for at diversificere deres forretning og udvide deres udbud med brugertilpasset tapet.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, hos Canon Danmark siger:

-Vi har arbejdet tæt sammen med vores kunder og partnere, så vi løbende kan videreudvikle vores storformatløsninger. Det er fantastisk at se, at disse løsninger nu bliver anerkendt af både vores kunder og branchen som helhed. UVgel-ink udgør kernen i vores unikke teknologi og giver vores kunder mange fordele. Med Wallpaper Factory kan vi udnytte vores Colorado-system til at skabe muligheder for dette voksende og spændende markedssegment.
-Sidste år fik Colorado 1650-printeren tildelt priser for dens printkvalitet, alsidighed og brugervenlighed, og vi er meget glade for at se, at Canons Uvgel-inks og UVgel Wallpaper Factory nu også er blevet anerkendt og har fået priser.

-lipe

24/11 2020