Canon Colorado 1650 får topkarakterer i tests

Canon Colorado 1650 får topkarakterer i tests

Keypoint Intelligence har offentliggjort sin Field Test Report med evalueringen af Canon Colorado 1650 64 rulle-til--rulle-printeren, der blev testet i tre kategorier: kvalitet, anvendelighed og hastighed. I samtlige kategorier opnår printeren enestående resultater og bedømmelsen alsidig, driftssikker og imponerende løsning til stort set alle storformat-applikationer

Rapporten, der er udarbejdet af Keypoint Intelligences produktionsprinteksperter, viser, at Colorado 1650 er en ægte arbejdshest, der opnår høje printhastigheder i alle testscenarier, og ekspertteamet slår fast, at printeren er tre gange hurtigere end de gennemsnitlige konkurrerende modeller i alle hastigheder, der blev testet. Ud over dens hastighed blev printerens automatiske vedligeholdelse, udskiftning af inks 'on-the-fly' og muligheden for brugeren til at udskifte dele alle anerkendt som bidragende faktorer til printerens højere oppetid og kortere leveringstider.

Keypoint Intelligence fremhæver, hvor nemt det er at fremstille både gloss og matte finishes med Canons FLXfinish curing-teknologi – uden at man behøver skifte ink eller medier. Og vigtigst af alt, så er der ingen forskel i billedkvaliteten, når man skifter finish – selv ved de højeste printhastigheder. FLXfinish forbedrer også printerens evne til at håndtere porøse materialer som for eksempel soft signage eller ikke-coatede medier, fordi dens UVgel-teknologi sikrer, at hver ink-dråbe fæstes øjeblikkeligt på mediet, hvilket giver høj kontrol over punktbredningen og en mere præcis billedkvalitet.

Velpositioneret til voksende marked for digital tapetproduktion
I rapporten bliver printkvaliteten omtalt som 'gennemgående levende, samtidig som man får exceptionel neutralitet i sorte og hvide halvtoner'. Derudover 'leverede Colorado 1650 enestående PANTONE-farvenøjagtighed, og den genererede Delta E00-mål, der i gennemsnit ikke var større end 2,32 i de 15 virksomhedslogoer, der blev printet i løbet af testen'.

Rapporten lægger især vægt på, at Colorado 1650 er meget velpositioneret til det voksende marked for digital tapetproduktion, takket være dens utroligt nøjagtige formfasthed, modulopbyggede design og matte finishing-evner.

Endvidere fortæller rapporten, at printeren er enkel at konfigurere, og dens dobbeltsidede printfunktion og understøttelse af print på indersiden af mediet muliggør forbedret mediehåndtering og forenkler længere printkørsler uden behov for indblanding fra en operatør. Rapporten anerkender desuden Colorado 1650's brugervenlige interface, og hvordan det giver grafiske virksomheder muligheden for at reducere nedetid takket være interfacets transparente og let overskuelige statusovervågning, et 10,5" smart kontrolpanel, som man nemt kan navigere i, og mulighed for fjernovervågning via mobil app.

-lipe

26/3 2021