August Faller udvider produktions-kapaciteten Den nye trykmaskine XL106-7 fra Heidelberg har været i drift hos August Faller i Waldkirch siden november 2018.

August Faller udvider produktions-kapaciteten

August Faller har på sit hovedsæde i Waldkirch i det sydlige Baden i Tyskland investeret i en ny, top-moderne trykmaskine. Dermed sørger August Faller ikke kun for en øget kapacitet, men kan også tilbyde yderligere varianter, når det drejer sig om design af individuelle og moderne emballage-løsninger

Det nye anlæg fra trykmaskineproducenten Heidelberger Druckmaschinen er egnet til flerfarvetryk med op til syv farver, inklusiv påføring af UV-lak.

- Det giver os yderligere muligheder for emballage i meget god kvalitet, som samtidig gør et godt indtryk, forklarer Peter Ganter, Director PSC Folding Cartons hos August Faller.

Et attraktivt udseende er særligt vigtigt for såkaldte over-the-counter (OTC)-produkter, som også forhandles gennem materialister og i supermarkeder.

Farmaceutiske emballager i store formater

Derudover når August Faller gennem nyanskaffelsen også ud til et bredere område ved produktion af emballage til lægemidler i store formater.

- Frem for alt vinder 3B-formatet med mål 70 gange 100 centimeter stadigt større indpas i den farmaceutiske branche, understreger Ganter.

Årsagen er, at emballagen ikke kun skal indeholde flere og flere informationer, men også rumme yderligere klapper til beskyttelse mod manipulation, eller for at anbringe sprøjter eller penne.

- Som eksperter indenfor specialfremstillede produkter, er det derfor særligt vigtigt for os her at kunne tilbyde vores kunder et endnu bredere produktspektrum.

 

Den nye maskine giver nye muligheder for August Faller med henblik på specialkonstruktioner og produktion af emballage i høj kvalitet, som samtidig gør et godt indtryk.

Den ekstra produktions-kapacitet bidrager desuden til, at August Faller kan sikre en højere tilgængelighed for sin samlede produktportefølje.

Årelangt partnerskab

Emballage-specialisten har i forvejen et årelangt partnerskab med Heidelberger Druckmaschinen.

- Den nye maskine XL106-7 har nu været i drift hos os siden november og kører uden problemer, bemærker Ganter, og fortsætter:

- Den pålidelige performance og de førsteklasses resultater er for os fordele, som vi videregiver direkte til vores kunder.

I alt har August Faller på hovedsædet i Waldkirch i 2018 investeret godt fem millioner euro i tryk og videreforarbejdning.

- Vi er derfor rigtigt godt rustede til den kommende vækst og ønsker at styrke vores fremtrædende markedsposition yderligere“, betoner Dr. Daniel Keesman, direktør for August Faller Gruppen.

 

 

 

 

6/2 2019