250 installationer - 1 inkjet-produktionsløsning

250 installationer - 1 inkjet-produktionsløsning

VarioPrint i-serien er blevet anerkendt af hundredvis af kunder som en af de markedsførende løsninger til high-volume print af direct mail, transaktionsdokumenter, marketingmateriale, bøger, tidsskrifter og manualer

Den B3-baserede inkjet arkproduktionsløsning blev introduceret for at udfylde hastigheds- og kapacitetshullet mellem tonerbaserede produktionsprintere og entry-level rulleprintere, og det har løsningen i høj grad levet op til.

VarioPrint i-serien blev lanceret i august 2015, og i dag er der næsten 250 installationer verden over. Brugerne er så imponerede over teknologien, at flere end 20% af kundebasen har valgt at investere i yderligere en enhed. Det skriver Canon i en pressemeddelelse. I den hedder det endvidere at VarioPrint i-serien i Danmark har været en stor succes hos både CardCoin og Rosendahls.

Opnå mere på kortere tid

Med VarioPrint i-serien kan man nemlig uden problemer producere 400.000 A4-sider om dagen. Det vidner om en oppetid på over 90 % af den dobbelte hastighed for lignende enheder.

Michel Bourrienne, administrerende direktør hos Ingenidoc, en fransk leverandør af dokumentprint- og digitale services, fortæller:

- Den største fordel ved serien er de højere produktionshastigheder, når vi printer bøger og foldere. Vi kan i dag printe 300 A4-sider i farver i minuttet, hvilket er det dobbelte af, hvad vi tidligere har kunnet producere. Takket være VarioPrint i300's enestående oppetid kan vi trygt tage imod ordrer indtil middagstid og stadig levere den efterfølgende dag.

Høj kvalitet + høj værdi = højere marginer

ColorGrip primer-teknologien gør det muligt at printe hurtigt på standard offset-ark. iQuarius MX-inks påVarioPrint i-serien er særligt udviklede til kunder, der arbejder med offset-coatede medier til fremstilling af højkvalitets grafiske applikationer.

I de seneste år har Canon arbejdet tæt sammen med sine kunder for at forbedre kvaliteten og tilføje nye funktioner, så de kan drage fordel af en billedkvaliteten med et endnu større farverum, et mere glansfuldt udtryk og dybere sort.

Kvalitet var en vigtig overvejelse for den administrerende direktør, Trond Erik Isaksen, hos det lettiske bogtrykkeri Livonia Print. Han forklarer:

- Vi kunne ikke tolerere nogen som helst kompromis med kvaliteten. Vi vil have, at vores kunder skal kunne vælge digital produktion på lige vilkår som vores offset-produkter. Der må heller ikke være nogen forskel mellem offset-originalen og et digitalt print – hverken på offset-mediet eller i farvegengivelsen. Vi anbefaler den bedste produktionsløsning for hvert enkelt job ud fra jobbets parametre, leveringstider og volumen.

Kunder kan printe en blanding af mono og farve på 1.000 afprøvede og godkendte medier – alt sammen på én maskine. Sammenlignet med offset forbedres produktiviteten takket være den digitale printers 'on demand'-evner og fordelen ved 'white paper'-produktionsmodellen, der forvandler blanke sider til færdige produkter.

Mathijs Suidman, mediedirektør hos CB (Holland og Belgien), forklarer:

- Udgivelser af undervisningsmateriale er blevet mere og mere personaliseret. Med Canons digitale printteknologi er vores virksomhed klar til at håndtere denne fremspirende trend. Vi ser en stigende efterspørgsel fra udgivere af skole- og lærebøger på personaliseret indhold til deres marked, og digitalt print on-demand gør dette muligt.

End-to-end-automatisering

Canon leverer driftssikre, end-to-end, automatiserede workflows, der kan fremskynde produktionsprocessen og hjælpe kunderne med at optimere workflows og produktivitet.

VarioPrint i-serien er kompatibel med langt de fleste MIS-systemer og finishing-løsninger fra tredjepartsleverandører. Man kan for eksempel halvere finishing-tiden med de nye finishing-løsninger til fremstilling og beskæring af brochurer.

Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark, tilføjer:

- I løbet af blot fire år er det tydeligt at se, at inkjet arkproduktionsprint har udviklet sig fra en ny og innovativ teknologi til at levere målbare forbedringer hos en lang række printvirksomheder, fra bogforlag til direct marketing-specialister. VarioPrint i-serien sætter normen inden for dette segment for en hel branche.

- Kunder kan få et hurtigere ROI ved at flytte deres offset-produktion til inkjet-arkproduktionsprintere og få glæde af mindre spild, lavere omkostninger og hurtigere leveringstider med on-demand digital printteknologi. Takket være VarioPrint i-serien kan kunder virkelig booste deres produktivitet. Inkjet ændrer produktionsøkonomien fundamentalt og transformerer blanke sider til profit.

-hawin

6/1 2020