Palomat er klar til industri 4.0

Palomat er klar til industri 4.0

Palomat udvider deres standardsortiment med en ny model - Palomat AGV, som i samarbejde med førerløse trucks effektiviserer pallehåndteringen og effektiviserer produktiviteten helt på egen hånd

Pallemagasinet Palomat AGV stabler og nedstabler fuldautomatisk tomme paller enkeltvis i gulvniveau. Den er altid klar til enten at aflevere (nedstable) en palle til eller modtage (stable) en palle fra den førerløse truck samme sted og i gulvniveau. Palomaten sikrer derved ensartet docking og optimale arbejdsforhold for førerløse trucks.

Palomat AGV leveres med et interface for ekstern udstyr, som gør det muligt at udveksle signaler mellem Palomat og førerløse trucks. Derved kommunikerer de på egen hånd og opretholder et konstant og fuldautomatisk palleflow til og fra produktionen og effektiviserer den interne logistik.

- Førerløse trucks og industri 4.0 har gjort sit indtog i industrien worldwide. Med Palomat AGV kan virksomheder, som anvender førerløse trucks eller påtænker at investere i dem, effektivisere den interne logistik yderligere ved også at opnå fuldautomatisk pallehåndtering. Et parløb som Palomaten og den førerløse truck klarer helt på egen hånd. Palomat AGV leveres med et interface og et standard program, som gør den nem at installere og forbinde til ekstern udstyr, fortæller Area Manager, Majbritt Svane

Pallemagasinet kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager eller en pakkeafdeling – hvor den i samarbejde med førerløse trucks effektiviserer palleflowet og højner produktiviteten.

-hawin

2/3 2018