Olitec pladsoptimerer med mindre palletanke

Olitec pladsoptimerer med mindre palletanke

Med en IBC palletank på kun 300 liter præsenterer emballagevirksomheden Olitec Packaging en pladsoptimerende verdensnyhed

Hos Olitec Packaging har man høje forventninger til at palletanken kan gøre hverdagen lettere for mange mindre virksomheder.

- I en lille virksomhed kan det være voldsomt at have store 600 liters tanke stående med væsker eller ingredienser til produktionen. Det er derfor en banebrydende udvikling indenfor palletanke, at de nu findes til kun 300 liter, og vi er meget begejstrede for at kunne leve op til den efterspørgsel, der er på markedet, udtaler produktspecialist Jytte Damsgaard fra Olitec Packaging.
 
Det bedste fra to verdener
Indtil nu har 600 liters palletanke været det mindste, man har kunnet finde på markedet. Og selvom en palletank både er nem at håndtere og opbevare, kan tankene udfordre mange mindre virksomheder på pladsen. Det eneste alternativ har været små, uhåndterlige beholdere, som både er svære at opbevare og transportere.

Det smarte ved en 300 liters palletank er, at den kombinerer den pladsbesparende størrelse fra små, alternative beholdere med den lette håndtering og opbevaring, som generelt kendetegner palletanke.

Tanken på 300 liter optimerer på pladsen ved kun at fylde 80 x 60 cm i grundmål samtidig med, at den er nem at betjene i det daglige med både påfyldningsåbning og aftapningshane, ligesom den også er let at håndtere med en palleløfter eller truck.
 
Produktudviklingen fortsætter
Den første variant af en IBC-palletank til 300 liter leveres på en varmebehandlet træpalle og med fødevaregodkendt beholder.

Og allerede til efteråret 2018 forventer Olitec at kunne levere samme tank på plastpaller og med UN-godkendelse.

- Det er en meget spændende udvikling, som åbner op for nye muligheder for vores kunder, og der er ingen tvivl om, at 2018 er et revolutionerende år for palletanke, udtaler Jytte Damsgaard.

Palletanken bliver vist på de svenske messer Scanpack og Elmia her i efteråret. 

-hawin

21/8 2018