Flex-Sheet til egen produktion af antislip-ark

Flex-Sheet til egen produktion af antislip-ark

Palcut introducerer på IPACK-IMA udstillingen i Milano i disse dage en løsning, hvor virksomheder selv kan producere Antim antislip-mellemlægsark til manuel palletering. Samtidig præsenteres en ny app, der gør genbestilling og lagerstyring nemmere

Flex-Sheet afskærer løse mellemlægsark efter behov. Den er baseret på Palcut arkdispenseren, der er kendt fra fuldautomatiske palleteringsanlæg.

Flex-Sheet afskærer mellemlægsark i 1/1, 1/2 og 1/4 palleformat - eller valgfrit ud fra papirrullens bredde. Den placerer arkene på en palle, så de nemt kan transporteres til palleteringslinjerne.

Papiret er Antim antislip, der leveres på ruller med op til 5.000 meter og i forskellige kvaliteter - fra 90 til 400 g/m2. Flex-Sheet er med et meget lille 'footprint' nem at placere i virksomheden.

- Mange af vores kunder har pakkelinjer, hvor de håndpakker. Her har de behov for en løsning, hvor de internt kan producere mellemlægsark, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut, og fortsætter:

- Med en Palcut Flex-Sheet kan de skære ark til de forskellige pakkelinjer. Fordelen er stor fleksibilitet samt reduceret lagerplads og mindre lagerbinding.

Antim-papiret erstatter typisk ark i kraftig karton eller bølgepap. En særlig coating giver papiret antislip-egenskaber, der stabiliserer pallerne og dermed reducerer risikoen for transportskader.

Automatisk bestilling via ny app
Åben app'en, scan QR-koden med mobiltelefonen, tast antal ruller og send. Så er Palcuts nye app allerede i gang med genbestillingen af Antim-papir til palleteringslinjen. App'en vises for første gang på udstillingen i Milano og skal sikre hurtig og effektiv bestilling af papir til mellemlægsark.

- Med introduktion af app'en til bestilling af forbrugsvarer hjælper vi vores kunder med at sikre næsten non-stop oppetid til deres palleteringslinjer, siger Lars Østergaard Jonasen.

App'en er lavet så den kan integreres i virksomhedens bestillingssystem og dermed understøtte virksomhedens automatiske rutiner.

Både Flex-Sheeter og den nye app demonstreres på Palcuts stand: Hal 6, Stand E35/F36 den 29. maj til 1. juni. i Milano

-lipe

30/5 2018