DS Smith inviterer til dialog på ScanPack

DS Smith inviterer til dialog på ScanPack

Handel og håndtering, logistik og miljø. Det er nok at tale om, mener emballageproducenten, som bl.a. opbygger en miniversion af sit Københavnske Impact Center på standen i Gøteborg

Af Lisbeth Petersen

- Emballage er et varmere emne end nogensinde før. Handel og logistik står overfor store ændringer. Håndtering og emballering kræver hurtighed og optimal ergonomi. Med afsenderens mærke i fokus hele vejen til forbrugeren. Alt i nærværelse af moderne miljøkrav. Der er meget at tale om, siger Barbro Berggren, marketing- og kommunikationsdirektør hos DS Smith, Sverige.

Derfor er dialog årets tema for virksomheden på ScanPack messen i Gøteborg fra den 23. - 26. oktober.

Hele standen er en invitation til dialog under temaet ‘Let’s talk!’ med bl.a. ressourcer og spændende emballeringsløsninger som kilde til diskussion.

Barbro Berggren fortæller:

- Alle vigtige parametre behandles, med særlig fokus på praktisk funktion og salg af billede. Både inden for traditionel salg og e-handel.

DS Smith har i sine forskellige afdelinger en række Impact Centre, hvor der er opbygget virkelighedsnære omgivelser af f.eks butikker, så kunderne kan se fordelene ved optimal emballage.

Og centret fra København bliver bygget i mini format på standen på Svenska Mässan 

Automatisering og manuel håndtering er også på programmet, og udover på stande og i spontane diskussionsfora er DS Smith også repræsenteret på hovedscenen med to store navne indenfor emballage: Isabel Rocher og Wim Wouters.

- Isabel fremhæver emballageproblemer i en moderne e-handel, mens Wim tager fat på emballagens evne til at sende klare eller skjulte signaler til seeren. Det er to forelæsninger, vi anbefaler til dem, som ønsker at maksimere deres emballagefærdigheder, og som måske afføder flere interessante spørgsmål, vi kan diskutere videre i vores stand, siger Barbro Berggren.

 Besøg DS Smith på stand B02:22

26/9 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald