Danske SwipBox skal levere pakkebokse til det finske marked

Danske SwipBox skal levere pakkebokse til det finske marked

SwipBox skal levere 750 pakkebokse placeret på 300 lokationer over hele Finland til den finske retail-leverandør, Lehtipiste Oy

Den voldsomme vækst i e-handel og dermed i mængden af pakkepost skaber stor efterspørgsel efter nye måder at sende og modtage pakker på. En af løsningerne leveres af danske SwipBox, som netop er valgt som leverandør af 750 pakkebokse placeret på 300 lokationer over hele Finland til den finske retail-leverandør, Lehtipiste Oy

Årlige vækstrater på 15-20% i antallet af pakkeforsendelser i de fleste europæiske lande skaber behov for nye måder at aflevere og sende pakker på. I Finland lyder nu startskuddet til opbygningen af et landsdækkende netværk på mere end 700 pakkebokse - fortrinsvis i de større finske byer.

- Vi oplever stor efterspørgsel fra mange af de store markeder, hvor forbrugerne i stigende grad efterspørger løsninger, hvor de nemt og bekvemt kan hente, sende og returnere pakker, når det passer ind i dagligdagen.

- Derfor er vi naturligvis også glade for at skulle samarbejde med finske Lehtipiste Oy, der har mange års erfaring med levering til de største aktører i detailhandlen i Finland. Løsningen er et åbent netværk, hvilket betyder, at det er muligt at åbne op for mere end én pakkeleverandør, siger Allan Kaczmarek, der er CEO og Founder i SwipBox.

Den bedste løsning på markedet

Ifølge Lehtipiste Oy var det kombinationen af det bedste produkt på markedet og SwipBox' erfaring, der gjorde udslaget:

- Strategisk har vi valgt at supplere vores netværk med pakkeudlevering, som efterspørges af detailhandelen såvel som af forbrugerne. Valget er faldet på SwipBox, som har bevist, at de kan operere med forskellige aktører i mere end 40 lande. Vi mener, SwipBox-produktet er bedst i markedet, og dette kombineret med SwipBox' dedikerede attitude, gjorde udslaget. Vi glæder os til at komme i gang med første etape af etableringen, der starter i dette efterår, siger Timo Värri, der er Produktion & Logistik Direktør i Lehtipiste Oy.

De nye pakkebokse sættes op allerede i efteråret

De 750 pakkebokse bliver produceret af østjyske Elogic Systems, og de første er klar til at blive sat op i Finland i efteråret.

De finske forbrugere kan dermed allerede nu begynde at glæde sig til en helt ny mulighed for at hente og sende pakker.

-hawin

Om SwipBox

Danske SwipBox opererer et netværk af intelligente pakkebokse i mere end 40 lande. Som hovedinvestorer bag SwipBox står Clausen Group og Vækstfonden. Virksomheden har foretaget et ændret strategisk fokus, hvilket betyder, at man fremadrettet fokuserer på at bygge 'dybere' infrastrukturer i de markeder, hvor man er aktiv. Kundelisten tæller i dag udover finske Lehtipiste Oy blandt andre DHL, Salling Group og Bring.

 

Om Lehtipiste Oy

Finske Lehtipiste Oy er et omkostningseffektivt og landsdækkende distributions- og marketingfirma. Produktsortimentet omfatter aviser, blade, bøger, samlerobjekter og mange andre produkter. Lehtipiste Oy samarbejder med ca. 440 lokale og internationale forlag og andre leverandører.

Lehtipiste Oys effektive pakkeopsamling og hurtige distribution dækker næsten 5000 detailhandlere rundt om i landet op til syv dage om ugen.

25/9 2018