Zendium i nye og bæredygtige emballager

Zendium i nye og bæredygtige emballager

Zendium vil nu gøre det lettere for forbrugerne at introducere bæredygtige produkter. Mærkets nye tandpastatuber og mundskylflasker består af biobaseret og genanvendt plastik, og æskerne er baseret på genanvendt pap

Zendium har med en stribe nye initiativer øget sit fokus på en grøn omstilling. Genanvendt og biobaseret materiale i produktemballage og bæredygtige energikilder er omdrejningspunktet for Unilever, der ejer og producerer Zendiums produkter.

Alle Zendiums tandpastatuber vil nu bestå af mere end 60% plantebaseret plastik. Der benyttes genanvendt pap til indpakningen og mundskylflaskerne indeholder 96% genanvendt plastik.

Produktionen bliver endvidere drevet af 100% vedvarende energi fra fornybare kilder. Derudover er tandbørsterne 'Complete Protection', 'Sensitive' og 'Clinic - Extra soft' af 90% genanvendt plastik.

De nye initiativer er en naturlig udvikling hos Zendium, da Unilever de sidste mange år har arbejdet målrettet mod at gøre en bæredygtig livsstil tilgængelig for alle. Det er især i produkternes emballage, de gennemgribende ændringer er sket.

-Vi er super stolte over vores produkters nye emballage. Det betyder meget for os hos Zendium, at vi kan hjælpe med at beskytte det, naturen har givet os - både i vores mund og i verden omkring os. Med den nye bæredygtige emballage og produktion har det været vigtigt for os at have fokus på hele processen - lige fra energien vi bruger - til den færdige indpakning, siger Cecilie Birch, Nordic R&D Manager hos Zendium.

Tandpasta med naturlige proteiner og enzymer
Den grønne omstilling ligger fint i tråd med Zendiums produkter, da de styrker mundens naturlige forsvar og virkemåde ved hjælp af naturlige proteiner og enzymer, som fremmer og opretholder mundens sundhedsrelaterede bakterier og mikrobiom.

-Vi ved, at de kommende generationer har meget høje forventninger til virksomheders sociale ansvar og initiativer inden for bæredygtighed, og det er noget, vi bestræber os på at imødekomme. Vi producerer hverdagens forbrugsgoder, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi tager et ansvar for at passe på klodens ressourcer, fortsætter Cecilie Birch.

Produkterne med den nye emballage er i dagligvarehandlen.

-lipe

29/4 2020