Svensk plastdistributør køber op i Danmark

Svensk plastdistributør køber op i Danmark

En af Sveriges største plastdistributører, gop, forfølger vækststrategi med køb af Ingemann Plast. Nye investeringer i Danmark skal bane vej for gops vækstplaner i Skandinavien

Med købet af den danske plastdistributør, Ingemann Plast A/S, sætter Sveriges største plastdistributør, gop – Glasfiber & Plastprodukter AB, yderligere fart på sin ekspansion i Skandinavien.

Købet af vækst-virksomheden Ingemann Plast er det seneste led i gops vision om at blive den førende leverandør af plastmaterialer i Skandinavien til brug inden for blandt andet industri, byggeri, haver samt produktion af reklameskilte og butiksartikler.

- Vores mål er at være den mest kundeorienterede, kompetente og effektive plastdistributør i Skandinavien. Med købet af Ingemann Plast overtager vi en virksomhed i vækst, der har en velfungerende salgs-organisation, som både deler vores værdigrundlag og vores kundefokus. Den udvikling og vækst ønsker vi at accelerere. Vi køber for at bygge videre og udvide vores markedsandel i Danmark og Skandinavien, siger Petra Carnbäck, CEO for gop.

Vækst og udvikling i Danmark

Med købet udvider Ingemann Plast – der fremover vil hedde gop Danmark – sit produktsortiment betydeligt på det danske marked. Købet ventes at medføre en række synergier og stordriftsfordele inden for områder som indkøb, administration, logistik og it. Samtidig planlægger gop at udvide aktiviteterne i Danmark med blandt andet investeringer i nye lager- og produktionsfaciliteter.

- En industriel køber som gop er ideel for os. Gop kommer med en række nye produkter, en velprøvet forretningsmodel, økonomiske muskler og ikke mindst en dyb indsigt i kunder og marked, som vi er overbevist om vil give et betydeligt konkurrencemæssigt løft. Jeg er overbevist om, at både Ingemann Plast og ikke mindst vores kunder får gavn af, at vi nu har gop i ryggen, siger administrerende direktør i Ingemann Plast, Peter Ditlev, der fortsætter som direktør i gop Danmark.

Bredere og dybere i markedet

Fremover vil gop Danmark kunne tilbyde nogle af de stærkeste varemærker, et bredere og dybere produkt-sortiment, styrket service med blandt andet daglig leverancer til kunder i hele Danmark.

Udvidelsen i Danmark og herunder egen salgsorganisation, samt egne lager- og produktionsfaciliter vil fremover supplere gops eksisterende tilstedeværelse med egen salgsorganisation, lager- og produktionsfaciliteter i Stockholm, Kungsbacka og Oslo.

-hawin

28/2 2019