Stor tilslutning til digital plast-event

Stor tilslutning til digital plast-event

Plastindustrien inviterer den 10. december til online-konferencen Fremtidens bæredygtige emballage, hvor syv oplægsholdere har fokus på hele cyklussen fra design til genanvendelse

Konferencen er gratis og åben for alle. Og i løbet af de første 12 timer fra registreringen åbnede på nettet, var der 75, som tilmeldte sig
den digitale event, som arrangeres i et samarbejde mellem Plastindustrien og MCH Messe Center Herning og den corona-aflyste messe FoodTech.

Konferencen er opbygget i disse tre moduler:
1 – Designguide for plastemballage
2 – Den grønne plastemballage
3 – Sorterings og genanvendelsesmuligheder

Oplægsholderene er:
Christina Busk, Miljøpolitisk chef, Plastindustrien
Louise Hundebøll Krath Andersen, Kommunikationsansvarlig, SKY-LIGHT A/S
Grane Maaløe, Sustainable Packaging Manager, Arla Foods
Thomas Bak Thellesen, Director Group Sustainability & External Affairs, Faerch A/S
Marianne F. Nielsen, HSEQ manager, BEWiSynbra Denmark A/S
Jonas Åbo Mortensen, Projektleder, Circular Copenhagen
Franz Cucliza, Adm. direktør, Aage Vestergaard Larsen A/S

Moderator er Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien. Forud for arrangementet udsender vi en survey, hvor det er muligt at byde ind med konkrete spørgsmål/temaer, som man ønsker fokus på i løbet af konferencen.

Plastindustriens miljøpolitiske chef Christina Busk, som er første oplægsholder, understreger, at arrangementet indeholder en masse konkret viden om, hvordan hele værdikæden kan fremme den grønne omstilling:

– Vi har sammensat et program, hvor alle oplægsholderne har stor praktisk erfaring med at sikre, at emballager bliver designet og håndteret mere bæredygtigt. Det er en dagsorden, der rykker utroligt meget i Danmark i øjeblikket, men vi skal yderligere op i tempo, hvis vi skal indfri vores høje ambitioner. Derfor vil vi med konferencen inspirere endnu flere til at prioritere den grønne omstilling.

Det endelige program bliver offentliggjort midt i november.

-lipe

 

9/11 2020