Spand fra Berry Superfos er som en godbid

Spand fra Berry Superfos er som en godbid

Hunde- og katteejere kan lide at have en nem og sikker løsning til opbevaring af tørfoder derhjemme. Derfor giver en fransk producent sine loyale kunder en gratis spand fra Berry Superfos

Det er en daglig tjans at fodre sine kæledyr, og det skal helst være nemt at gøre det. Det er det i hvert fald, når man bare kan tage den rette mængde tørfoder op fra en stærk opbevaringsspand af plast.

Derfor har Wisium France, der fremstiller tørfoder til hunde og katte under det eksklusive mærke Everland, igen bestilt en serie opbevaringsspande fra Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Den nye ordre gælder Hobbock spanden, som nu bliver brugt som loyalitetsgave til de kunder, der køber Everland tørfoder.

- Vi bruger Hobbock spanden som en gave til de kunder, der igen og igen køber foder hos os. Det er på en og samme tid en loyalitetsgave og et perfekt reklameprodukt for Everland. Spanden er af fremragende kvalitet og meget praktisk til at opbevare og beskytte tørfoderet, siger Elisabeth Thomas, Production Manager hos Wisium France.

Everland hunde- og kattefoder fremstilles af næringsrige kvalitetsingredienser. Det sælges i sække direkte til kæledyrsejerne gennem forhandlere i Frankrig. Hobbock spandens størrelse passer perfekt til at opbevare tørfoder fra en sæk med 15 kilo.

Spanden understøtter varemærket

De Hobbock spande, der produceres til Everland, er dekoreret ved hjælp af den avancerede In-Mould Label teknik fra Berry Superfos. Den gør det muligt at gengive fotos på spanden − formfuldendt og i top kvalitet.

På den måde kan billeder af søde hunde og katte sprede god og hyggelig stemning, når det er fodringstid.

Desuden understøtter spanden helt klart Everland varemærket, fordi hunde- og katteejerne ser det hver dag.

Hobbock er en bæredygtig løsning

Spanden og låget er af stærk kvalitet. Det betyder, at der er tale om en holdbar og praktisk løsning, som i årevis kan opfylde sit formål.

En anden vigtig fordel er, at Hobbock spanden beskytter foderets smag og kvalitet, fordi den er 100 procent lufttæt.

Det er nemt at tage låget af og sætte det på igen, så det lukker tæt. Hobbock findes i flere størrelser fra 17,5 til 42 liter. Den er udelukkende fremstillet af PP (polypropylen) og dermed genanvendelig.

Et langvarigt kundeforhold

Elisabeth Thomas fra  Wisium fortæller, at reklamegaven er en succes, og at samarbejdet med Berry Superfos er stærkt og usædvanlig godt.

Den seneste ordre er afgivet ud fra rigtig gode erfaringer med lignende opbevaringspande fra Berry Superfos.

Med andre ord er Wisium France selv en tilbagevendende Berry Superfos kunde, og flere spande-projekter finder formentlig vej til tegnebrættet.

-hawin

 

18/3 2021