Skånsom opsamling af plastkomponenter

Skånsom opsamling af plastkomponenter

Den nye Component Pick-Up Unit fra Kongskilde hjælper med at automatisere det interne flow af færdige produkter ved at transportere plastkomponenter som f.eks. skruelåg til mælk, vand, sodavand og sportsdrikke og andre lignende produkter

CPU-systemet er specielt udviklet til skånsomt at opsamle små plastkomponenter ved at suge dem gennem et rør-/slangesystem. Det konfigurerede rørsystem består af stålrør og fleksible slanger.

- Den nye pick-up-enhed supplerer det produktsortiment, vi har til transport af færdige komponenter, forklarer R&D-chef Steen Hansen.

- Systemet opsamler skånsomt komponenter i større mængder fra lageret og transporterer dem til dit produktions- eller pakkeområde. Det er helt op til dig. Du bestemmer selv, hvor mange komponenter der skal frigives pr. batch - og hvor mange batches pr. time.

Systemet anvender den frekvensstyrede blæser, MultiAir FC, forbundet med vores CVL vakuumenhed til opsamling, adskillelse og aflevering af materiale. Producenterne kan nu både hurtigt og effektivt flytte deres færdige produkter i specifikke partier til vibrationsfødere, beholdere, kasser, siloer osv.

-hawin

 

17/9 2021