Salling Plast åbner nye produktionsfaciliteter

Salling Plast åbner nye produktionsfaciliteter

Plastkoncernen har netop markeret åbningen af nye produktionsfaciliteter og hovedkontor i Hurup Thy i Nordvestjylland. Her skal der bl.a. produceres flere produkter til aquasektoren, der kan effektivisere fødevareproduktionen og bidrage til miljøgevinster

Med udvidelsen af produktionen fokuserer Salling Plast sine aktiviteter indenfor aqua-segmentet i den nye fabrik i Hurup Thy, hvor der er opstillet nye maskiner og blandt andet rådes over en CNC-fræser, der kan håndtere emner på op til 10 x 4 x 2 meter.

Åbningen af den nye fabrik giver desuden Salling Plast yderligere plads, som gør det muligt at håndtere større projekter, da produkter til hele etaper af projekter kan produceres, samles og mærkes for at optimere logistikken til de sites, hvor de skal anvendes.

Ved åbningen blev der ligeledes sat fokus på aqua-segmentet, både indenfor akvakultur og generel behandling og håndtering af vand som nogle af de områder, der får større og større opmærksomhed i virksomheden. Områder, som har stort potentiale både for at effektivisere fødevareproduktionen og bidrage til at løse effekterne af ændringer i miljøet.

 Over 200 gæster fik lejlighed til at se og høre om de nye lokaliteter og maskiner hos Salling Plast i Hurup Thy ved indvielsen. Her klipper administrerende direktør for Plastindustrien Thomas Drustrup, der snoren til  sammen med administrerende direktør for Salling Plast Geert Skovsgaard

Der var taler fra borgmester i Thisted Kommune Ulla Vestergaard (S), administrerende direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup, administrerende direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S Franz Cuculiza og fra administrerende direktør i Salling Plast Geert Skovsgaard, der klippede snoren til den nye fabrik sammen med Thomas Drustrup.

Flere af talerne fremhævede, at netop effektiviseringen og automatiseringen af produktionen er nogle af de vigtigste parametre for at opnå en grønnere og mere effektiv produktion, hvor ressourceforbruget minimeres.

- Jeg er meget stolt på branchens vegne, når vi oplever, at der er virksomheder som Salling Plast, som udviser initiativ og handlekraft. Det fortjener respekt, når en virksomhedsejer som Geert investerer både tid og penge i at opbygge en virksomhed med mange nye arbejdspladser til følge. Vi kommer til at følge Salling Plast tæt, og jeg vil meget gerne ønske virksomheden og dens medarbejdere tillykke med den store udvidelse, sagde Thomas Drustrup i sin tale.

Om Salling Plast A/S
Salling Plast A/S er blandt de førende danske producenter af plastløsninger til transport, lagring og filtrering af forskellige gasser og væsker. Virksomheden har mere end 50 års erfaring med at udvikle og fremstille løsninger i robust PEHD-plast og har således opbygget betydelige kompetencer indenfor fremstilling af rør og plader til en bred vifte af anvendelser og industrier.

Salling beskæftiger i dag 130 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Hurup Thy og produktionsanlæg i henholdsvis Ranum og Orsha i Belarus. Herfra leverer virksomheden løsninger til kunder i Danmark og en lang række markeder i udlandet.

-lipe

5/10 2021