Praktisk emballage til desinficerende vådservietter

Praktisk emballage til desinficerende vådservietter

Hygiejne og effektiv rengøring er i ekstrem høj kurs nu, og i flere industrier er desinficerende vådservietter meget populære. Superfos tilbyder en serie innovative spande til dem

De fleste gør for tiden alt, hvad de kan, for at holde overflader rene og desinficerede, så de undgår smitte. Derfor bliver desinficerende, hygiejniske og effektive vådservietter brugt meget i flere brancher. Det gælder især sundhedsvæsenet, fødevare- og mejeriproduktion og HORECA-industrien.

- I flere forskellige industrier bruger folk desinficerende vådservietter flere gange hver eneste dag, og derfor sætter de også pris på en praktisk, hygiejnisk og stærk emballageløsning. Vådservietter bør være nemme at få fat på, og være beskyttet, når de ikke er i brug. Derfor er vi hos Superfos glade for at præsentere en serie af emballage med tud og genluk til desinficerende servietter, forklarer Jørgen Bitsch, der er General Sales Manager i Superfos, en virksomhed i Berry Global.Farver, der signalerer hygiejne
Emballageløsningen er en videreudvikling af de populære Paintainer og SuperLift spande-serier. I låget er der en funktionel tud med genluk-hætte, som fås i farverne både hvid, mørkeblå og rød.
Standardfarven på spanden og låget er hvid, men de kan også fås i de farver, som Superfos sædvanligvis tilbyder i sin farvepallet.

Emballagen kan dekoreres enten med In-Mould-Labelling eller offset, afhængigt af den valgte base. Desuden kan man vælge mellem en emballageløsning med plastgreb på skørtet eller en med et hængende plastgreb.

Fås i flere størrelser
Spandene til de desinficerende servietter findes i størrelserne small, medium og large − fra 2,1 liter helt op til 14 liter – for at imødekomme de forskellige ønsker til størrelse fra både producenter og deres kunder. Lågene findes i flere diametre: for SuperLift serien fås lågene i Ø198, 226, 267 og 293 mm. Og for Paintainer serien er lågets diameter 180 mm.

-lipe

18/5 2020