Plastprisen er under opsejling

Plastprisen er under opsejling

I forbindelse med Plastdagen den 17. maj bliver Plastprisen 2018 uddelt. Nu er de nominerede fundet

Plastindustrien har siden 1987 uddelt Plastprisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche.

Plastprisen kan enten gives til en person, en institution, et produkt eller en virksomhed.

Fra og med 2017 er konceptet omkring Plastprisen moderniseret.

Der lægges i udvælgelsen vægt på, at vinderen af Plastprisen lever op til et eller flere af følgende kriterier:

  • Har vist succesfulde veje til at fastholde og udvikle plastproduktion i Danmark
  • Har fremmet kendskabet til plastens muligheder
  • Har demonstreret innovative måder at bruge eller producere plast på
  • Har påtaget sig et ekstra socialt, uddannelses- og / eller miljømæssigt ansvar
  • Har bidraget til at løfte øvrige dele af den danske plastbranche
Hos Plastindustrien har man det sidste halve år modtaget en lang række gode bud på potentielle prismodtagere. Blandt de indstillede har bestyrelsen udvalgt fem nominerede.

Det er så op til Plastindustriens medlemmer at afgøre, hvem af de nominerede, der skal løbe med æren, en statuette og en check på 50.000 kroner, når prisen uddeles på Plastdagen den 17. maj.

Hver medlemsvirksomhed har én stemme, og en elektronisk stemmeseddel er blevet udsendt.

Her er de nominerede:

Dan-Foam ApS, Aarup

Dan-Foam er bl.a. nomineret til Plastprisen 2018 for sin store globale succes med at fremstille massevis af madrasser og hovedpuder. Virksomhedens produkter er i offentligheden bedre kendt under navnet ‘Tempur’.

 

DBI Plastics A/S, Stenlille

DBI Plastics er nomineret til Plastprisen 2018 for sin mangeårige pionerindsats i den danske plastbranche. I dag har virksomheden fortsat et skarpt fokus på udvikling, vækst og strategisk innovation.

 

Kellpo A/S, Thisted

Kellpo er nomineret til Plastprisen 2018 for sin ihærdige indsats med at fastholde danske produktionsarbejdspladser. Derudover er virksomheden i front, når det gælder om at tage lærlinge og iværksætte projekter, der fremmer plastens image.

 

Schoeller Plast A/S, Regstrup

Schoeller Plast er nomineret til Plastprisen 2018 for sit synlige arbejde med at promovere temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi. Derudover er virksomheden meget flittig til at involvere sig i forskellige spændende projekter.

 

Rolltech A/S, Hjørring

Rolltech er nomineret til Plastprisen 2018 for sin satsning på plastproduktion, der blev kickstartet ved virksomhedens første køb af en ekstruder i år 2012. Derudover investerer virksomheden også kraftigt i nyt udstyr, forskning og medarbejdere.

 

3/5 2018