Plastdagen 2021 klar med det færdige program

Plastdagen 2021 klar med det færdige program

Plastindustriens store, årlige arrangement byder denne gang på bl.a. debat om, hvordan Danmark kommer i den grønne plastføretrøje, oplæg om bæredygtig konkurrenceevne med 3D-print og den grønne omstillings betydning for investorer. Miljøminister Lea Wermelin er blandt deltagerne den 20. maj

Hvert år tiltrækker Plastindustriens arrangement i Industriens Hus flere hundrede repræsentanter fra branchen, men coronasituationen gør naturligvis, at arrangementet bliver anderledes i år.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

– Vi krydser fingre for, at coronasituationen ser mere lys ud den 20. maj i takt med, at flere og flere bliver vaccineret. Derfor regner vi med at kunne åbne for et begrænset antal fysiske deltagere, såfremt restriktionerne tillader det. Industriens Hus har stor erfaring med at gennemføre sikre arrangementer med fokus på god afstand, håndsprit osv.

Han fortsætter:

– Derudover sender vi også live fra det faglige program, så alle kan følge med digitalt hjemmefra. På den måde kan vi forhåbentlig stadigvæk nå ud til en bred deltagerkreds, selvom coronavirussen medfører en del benspænd. Jeg håber, at vores medlemmer og samarbejdspartnere tager godt imod denne løsning.

Traditionen tro afsluttes Plastdagen med uddeling af Plastprisen.

Se de fulde program her

-lipe

14/4 2021