Plastdagen 2020 er aflyst

Plastdagen 2020 er aflyst

Plastindustriens årlige arrangement den 28. maj er aflyst. I stedet udvides Netværksdagen til efteråret. Generalforsamlingen bliver dog afholdt online på det planlagte tidspunkt

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:
– Det er svært at forudsige situationen den 28. maj. Derfor har vi i år valgt at aflyse Plastdagen og i stedet planlægger vi at gøre lidt mere ud af Netværksdagen senere på året. Som tingene ser ud netop nu, så er det den rigtige løsning, selvom at vi selvfølgelig er ærgerlige over, at vi ikke igen i år samler over 350 deltagere til Plastdagen, der er et af højdepunkterne i den danske plastbranche.

I stedet for Plastdagen arbejder sekretariatet for at planlægge en udvidet version af Netværksdagen 2020, der afholdes i efteråret. Her vil Plastprisen 2020 bl.a. blive uddelt.

Alle de tilmeldte til Plastdagen 2020 vil hurtigst muligt blive kontaktet direkte, og de vil automatisk få refunderet tilmeldingsgebyret snarest.

Generalforsamlingen ligger fast
Den 28. maj klokken 12.30-14.00 afvikler Plastindustrien dette års ordinære generalforsamling, som det hele tiden har været planen.
Men på grund af coronavirussen har bestyrelse besluttet, at det i år foregår online via Microsoft Teams, som alle nemt og enkelt kan tilgå – også uden at være normal bruger af programmet.

Ud over formandens beretning, fremlæggelse af regnskab og bestyrelsesvalg vil vi i år også bruge generalforsamlingen til at fremlægge foreningens nye strategi for de kommende år, og vi løfter også sløret for dele af den store kommunikationskampagne, der bliver lanceret på den anden side af sommerferien.

Den officielle indkaldelse til generalforsamlingen bliver udsendt direkte til alle Plastindustriens medlemsvirksomheder på den anden side af påske.

-lipe

6/4 2020