Ny serie film fra Schur Flexibles

Ny serie film fra Schur Flexibles

Østrigske Schur Flexibles har forbedret evnen til at genlukke fødevareemballagen med film

Med det nye FlexiClosee-sortiment tilbyder Schur Flexibles nu en bred vifte af fleksible løsninger til genlukning af plastemballager med topfilm.

Den ekstruderede tætnings- og funktionelle film kan skræddersys efter kundens behov. For eksempel kan kunden vælge niveauet for gasbarriere og mellem  polyethylen eller polyesterfilm
Desuden har Schur taget hensyn til kravene fra forbrugerne om at emballagen skal være let at åbne og garantere tæt forsegling.

Schur Flexibles FlexiClose er beregnet til  til pakning af skivede fødevarer som ost, salater, pålæg. kødprodukter og fisk.

Ud over FlexiClose T til PE-baserede subfilmsystemer og FlexiClose TM til tætning af PET-baserede monofilmer tilbyder Schur Flexibles også en top-seal-løsning (FlexiClose TF).

FlexiClose programmet suppleres af FlexiClose FW, som kan bruges stil at producere genlukkelige poser på vandrette og lodrette flowpakker uden dyr eftermontering.

Ved at bruge en innovativ PET tætningslag materiale kan kunderne spare op til 20 procent af den samlede materialepakke, og dermed reducere sit CO2-fodaftryk.

De innovative FlexiClose materialer kan printes med op til 10 farver, enten med flexo eller rotogravure print, og med en bred vifte af efterbehandling, med effekter, som mat eller gloss papir og lignende og taktile effekter.

-lipe

27/11 2017