Nestlé Health Science fjerner plastsugerør

Nestlé Health Science fjerner plastsugerør

Plastaffald, og især plastbaseret havforurening, er et af de største miljøproblemer, som verden står overfor i dag. Emballage kan være en stor bidragyder det affald, og derfor arbejder Nestlé kraftigt på at reducere plastikforbruget

I december 2018 annoncerede Nestlé oprettelsen af Nestlé Institute of Packaging Sciences for at evaluere og udvikle forskellige bæredygtige emballagematerialer og samarbejde med industrielle partnere for at udvikle nye emballeringsmaterialer og -løsninger.

Mellem 2020 og 2025 vil Nestlé udfase al plastik, der ikke kan genbruges eller er svært at genbruge til alle sine produkter verden over. På den måde arbejder Nestlé hen imod alternative emballagematerialer på tværs af sin globale produktportefølje og etablerer partnerskaber med avancerede emballagespecialister.

- Nestlé Health Science forsyner nu ikke længere produkter med tilhørende plastsugerør. Det gør vi for at reducere brugen af plast og for at forbedre miljøet. Og det er kun begyndelsen for os. Vi arbejder intenst på at indføre flere vigtige miljøforbedringer i de næste år, siger Eva Larsson, der er nordisk markedschef i Nestlé Health Science.

- Det er meget vigtigt, at plast ikke ender i naturen, fordi nedbrydningstiden er meget lang. Nestlés mål er, at 100% af al Nestlé-emballage kan genbruges eller genanvendes inden 2025. Vi ønsker at give vores patienter ikke bare de bedste produkter, men også ud fra de bedste, miljømæssige løsninger, siger Eva Larsson.

For at nå det overordnede 2025-mål har Nestlé igangsat en række større forsknings- og udviklingsprojekter. En af dem er NaturAll Bottle Alliance, der har til formål at udvikle et PET-materiale, der er 100 procent biologisk.

Læs mere om Nestlés indsats for bedre emballager her:

Patienter, der ikke kan indtage produkterne uden sugerør, kan bestille engangsleverance på 200 sugerør gratis via e-post indtil november 2019.

-hawin

3/5 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Alt i forsendelsesemballage
 • RajaPack

  RajaPack

  5.500 emballageprodukter – Leveret indenfor 48/72 timer.
 • Kongskilde

  Kongskilde

  Håndtering af procesaffald