K 2022 i Düsseldorf er atter i fokus

K 2022 i Düsseldorf er atter i fokus

Både arrangøren, industrien og de mange udstillere glæder sig til plast- og gummimessen K 2022, som bliver afholdt i efteråret næste år i Düsseldorf. Messer har været lukket land det seneste års tid, men det det lysner nu

Det personlige møde og udveksling af viden og erfaringer i faglige fora er efterhånden blevet lidt af en mangelvare. Coronapandemien har begrænset rejser på tværs af landegrænser og har gjort det svært at møde hinanden i større forsamlinger.

Det har forhindret  forretningsrejser og afholdelse af de messer, som altid er garant for udveksling af information og netværkeri i international målestok. Men det lysner og flere messer ser frem til at skulle åbne dørene allerede fra efteråret i år.

En af de messer som ser frem til at det går løs igen er plast- og gummimessen K i Düsseldorf.  Messen bliver afholdt i Düsseldorf fra den 19. til 26. oktober 2022. Messen bliver afhold hvert tredje år og derfor har messen ikke været tvunget til udsætte eller aflyse messen.

Stor trang til at mødes

Netop nu deadline for tilmelding som udstiller på messen lige op over. Der er stor interesse for at udstille og hos arrangøren kan man også mærke, at der er stor iver efter at få genoptaget det, som messer handler om og som rigtig mange brancher, industrier og fagfolk har været afskåret fra i over et år, nemlig at man kan møde hinanden personligt i et stort fagligt forum. 

- K 2022 fylder atter hele messområdet. Når vi taler med udstillere, oplever vi, at der er en enorm global trang til atter at kunne møde hinanden helt personligt, siger Erhard Wienkamp, administrerende direktør i Messe Düsseldorf, og fortsætter:

- K 2022 i Düsseldorf byder atter velkommen til ’hvem er hvem’ i den internationale plast- og gummiindustri. Der er nemlig intet andet sted med så høj international deltagelse.

Omkring 3.000 virksomheder fra alle kontinenter har registreret sig som udstillere af deres innovationer i segmenterne:  Råvarer og hjælpestoffer. Halvfabrikata, tekniske komponenter og forstærkede plastprodukter. Maskiner og udstyr til plast- og gummiindustrien

Et vigtigt informations- og innovationsknudepunkt

K i Düsseldorf forsyner den globale plast- og gummiindustri med den vigtigste informations- og forretningsplatform. Udstillere og besøgende fra hele verden møder hinanden her og udnytter de muligheder, deres ’yndlingsmesse’ giver for at kunne demonstrere branchens ekspertise, diskutere aktuelle tendenser og kortlægge kursen for fremtiden.

K 2022 bliver da også afholdt på det helt rigtige tidspunkt og vil tilbyde plast- og gummiindustrien indsigt i de ændringer, der er fremkaldt af pandemien.

K i Düsseldorf fungerer ikke kun som arena for fremadrettede produktinnovationer hvert tredje år, men understreger også sin position ved at adressere de udfordringer  som både hele verden og også industrien står over for.

Det afspejler de tre hovedtemaer på K 2022. Cirkulær økonomi, digitalisering og klimabeskyttelse er på dagsordenen og temaerne går igen både i udstillernes præsentationer og i det officielle specialshow ’Plastics Shape the Future’, i Science Campus’en og i VDMA's Circular Economy Forum.

Vinderformlen for K i Düsseldorf  handler også om at være orienteret mod markedets behov og om at udvikle konceptet yderligere. Det er grunden til, at den fysiske begivenhed på stedet udvides til også at omfatte digitalt indhold.

- Det konsoliderer K's pole position i Düsseldorf som en central kommunikations- og informationsplatform for industrien, både i kraft af afholdelse af den fysiske messe og ved muligheden for at orientere sig om hvad, der sker i tiden derefter, siger Wienkamp.

-hawin

 

 

 

16/6 2021