Endeligt program for Plastindustriens Netværksdag på plads

Endeligt program for Plastindustriens Netværksdag på plads

Den 16. november samler organisationen folk fra hele branchen til en hel dag på Hindsgavl Slot i Middelfart. Programmet er nu færdigt og byder udover mulighederne for at netværke, på inspirerende, faglige oplæg og dagens hovedtaler, fhv. finansminister Bjarne Corydon

Netværksdagen 2021 foregår den 16. november på Hindsgavl Slot i Middelfart med fagligt program fra kl. 13.00-18.30, hvorefter der er middag.

-Vi glæder os til igen at kunne samle over hundrede repræsentanter fra den danske plastbranche til et arrangement, som bl.a. byder på spændende faglige oplæg og gode muligheder for at netværke i løbet af dagen, siger Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien og fortsætter:

– På Netværksdagen er der masser af tid til at pleje nye og eksisterende relationer på tværs af branchen. Vi har sammensat et skarpt program, der giver deltagerne en masse ny viden og inspiration om emner, der er relevante og aktuelle for danske plastvirksomheder. Sidste år måtte vi desværre aflyse Netværksdagen pga. corona, men det betyder blot, at vi i år giver den en ekstra skalle i forhold til både indhold og underholdning.

Bjarne Corydon udlægger teksten
Hovedtaler på Netværksdagen 2021 er den tidligere socialdemokratiske finansminister Bjarne Corydon, der i dag er adm. direktør og chefredaktør på Dagbladet Børsen.

Han vil i sit oplæg give sin analyse af det fremtidige arbejdsmarked i Danmark, som er under kraftig forandring pga. teknologiudvikling, globalisering og mindre ungdomsårgange.

I sit foredrag giver Bjarne Corydon et velkvalificeret bud på, hvilke overvejelser man i den sammenhæng kan gøre sig, om hvordan man ruster sig til de udfordringer og muligheder, som vi allerede nu kan ane i horisonten.

Fire plastfaglige temaoplæg
I løbet af dagen kan deltagerne dykke mere ned i detaljerne til de fire forskellige oplæg:

  • Skærp din kommunikation ombæredygtighed ved oplægsholderen Morten Jastrup, der er partner i Nordic Sustainability
  • Hvordan får vi flere faglærte til plastbranchen? med Den jydske Haandværkerskole og AMU SYD
  • Sådan kommer du i gang med din CO2-kortlægning ved Jacob Kjeldsen, branchedirektør i DI Handel og Stig Krog Pedersen, adm. i Elektro-Isola og
  • Teknologitrends og markedsudvikling i regenerat med oplægsholderne Ole Tietze, plastingeniør og repræsentant for råvareleverandøren Polykemi/Rondo, Jens Thor Hansen formand for Maskin- og værktøjssektionen og direktør i Engel Danmark og Kenneth Westergaard, ejer af værktøjsvirksomheden Uni-Technology, teknologidirektør i Ammaral Beltech Modular og formand for Værktøjsindustrien i Danmark

Og dagen slutter festligt med comedy-gruppen Specialklassen.

Se mere detaljeret program og tilmeldingsmulighed

-lipe

15/10 2021