Danske plastvirksomheder klar til messedag i Aarhus

Danske plastvirksomheder klar til messedag i Aarhus

25 plastvirksomheder er klar som udstillere, når Plastindustrien den 28. oktober afholder Plastic Engineering Day/Plastmessen 2021 på Campus Navitas i Aarhus

Torsdag den 28. oktober er hele den danske plastbranche og studerende på videregående uddannelser invitereret til Plastic Engineering Day/Plastmessen 2021, som i år bliver afholdt på Campus Navitas i samarbejde med Aarhus Universitet.

Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, glæder sig over, at der er stor tilslutning blandt foreningens medlemmer til at være med som udstiller:

-Jeg er meget tilfreds med, at 25 plastvirksomheder allerede har meldt sig som messeudstillere til arrangementet. I Danmark er der ikke deciderede plastmesser, men vi tror på, at der mere end nogensinde før er et behov for at kunne mødes fysisk på kryds og tværs af branchen.

Plastindustriens Råvaresektion er på plads
Blandt de tilmeldte udstillere er der repræsentanter fra vidt forskellige dele af værdikæden – det gælder også råvareleddet.

Lars Kaufmann, CEO i Plastcom og formand for Plastindustriens Råvaresektion, fortæller:

-Vi er med som udstillere på Plastic Engineering Day/Plastmessen, da det er en god anledning til at møde både nuværende og potentielle kunder. Efter en lang periode med begrænset mulighed for at mødes fysisk så glæder vi os til at komme ud og tale med branchen.

Han fortsætter:

-Derudover ser vi frem til at tale med de mange plastinteresserede studerende, som også deltager. Det er utroligt vigtigt, at vi som plastbranche gør os attraktive over for de yngre generationer.

Foreløbigt program:

10:00-11:30: Plastmesse: Materiale- og karrieremesse for branchen og studerende

11:30-12:00: Frokost og netværk

12:00-12.45: Oplæg (alle oplæg holdes på engelsk)

• Controlled Polymers, André Rosendahl, Sales & Development: New opportunities with plastic raw materials.

• PolyTech, Rasmus Konge, Senior Manager, Materials. How PolyTech contribute to changing the wind industry from a linear to a circular economy by material innovation.

12:45-13:00: PAUSE – Plastmessen er åben

13:00-14:00: Oplæg (alle oplæg holdes på engelsk)

• Grundfos, Michael Lei, Senior Specialist, Materials Technology & Support: Sustainable and circular plastic opportunities and the company’s take back system.

• Aarhus University, Department of Biological and Chemical Engineering, Mogens Hinge. Recycling of plastics – challenges and methods, mechanical sorting and optic analysis.

• JABII, Christian Thostrup, CEO and Inventor & Giang Le, Co-Founder and Tech Entrepreneur: Entrepreneurship and engineering – creating JABBII: the future gaming and real-life sport that combines physical activity and gaming

14:00-14:30: PAUSE – Plastmessen er åben

14:30-16:00: PROJECT PLASTIC – Pitch og afgørelse

Plastmessen er for både virksomheder, kunder og studerende med interesse for plastbranchen. Messen vil være åben om formiddagen og i pauserne.

Udstillerliste:
LEGO
BASF
Grundfos
CemeCon Scandinavia
Distrupol
SAXE Hansen
Thermo Fisher Scientific
Rinco Ultrasonics Danmark
Dania Plast
Teknologisk Institut
Albis
Berry Superfos Randers
Plastcom
Schoeller Plast
Albis
Erteco
Elektro-Isola
Englmayer
Polykemi
Controlled Polymers
Mouldflo
Nordic Polymers
Rias
Polytech
BÖHME

Læs mere om arrangementet og tilmelding 

-lipe

28/9 2021