Scape Technologies og Woitech indgår nyt samarbejde

Scape Technologies og Woitech indgår nyt samarbejde

Scape Technologies og Woitech har indgået et nyt samarbejde med målet om at gøre det lettere og mere rentabelt for endnu flere fremstillingsvirksomheder at drage fordel af fleksibel automation i produktionen. Samarbejdspartnerne er nemlig sikre på at fleksible og brugervenlige automationsløsninger rummer et stort produktivitets- og vækstpotentiale for en langt større del af fremstillingsindustrien

Woitech fra Bjert har mere end et årtis international erfaring som leverandør af alt fra pakkemaskiner til totallevering af komplekse process-automationsløsninger indenfor fødevarebranchen, hvor tæt dialog og samarbejde med kunderne er det bærende grundlag for udvikling af innovative og konkurrencedygtige automations- og produktionsløsninger.

- Rentable, fleksible og brugervenlige automationsløsninger rummer stadig et stort potentiale i fremstillingsindustrien og derfor er det naturligt at indgå et samarbejde med Scape, der gennem mere end 15 år har specialiseret sig i at levere komplette fleksible automatiserede bin-picking løsninger til produktopsamling med efterfølgende præcisionsaflevering. Scapes løsninger kan danne grundlag for produktivitetsoptimering og sikre at produktionsløsninger kan forblive konkurrencedygtige i et dynamisk marked, siger Anders Woitowitz, direktør i Woitech.

- Gennem Woitech har vi fundet en ny partner, som strategisk kan styrke vores markedsposition og servicere et bredere udvalg af kunder i fremstillingsindustrien, - specielt i fødevarebranchen, hvor vi ser nye muligheder for den nyligt introducerede Scape Package Picker. Vi glæder os til samarbejdet, der vil sætte os i stand til yderligere at imødekomme de stigende krav fra det hurtigt voksende proces- og automatiseringsmarked, siger Søren Bøving-Andersen, administrerende direktør i  odensebaserede Scape Teknologies. 

-hawin

Om Scape Technologies

Scape Technologies, er grundlagt i 2004 og har specialiseret sig i at levere komplette fleksible automatiserede bin-picking løsninger til produktopsamling med efterfølgende præcisionsaflevering.

Scape Bin-Picker løsninger inkluderer den patenterede software samt integrerede gribeenheder, sensorer og kameraer, der gør det muligt for seks-aksede cobot- og industrirobotter at udføre disse krævende automationsopgaver både effektivt og rentabelt.

Løsningen anvendes til driftsikker plukning og præcisionsaflevering af produkter/emner, der ligger struktureret eller ustruktureret i kasser/paller/baljer/kar – heraf begrebet bin-picking.

Scapes bin-picking løsninger kan eksempelvis anvendes til præcisionsaflevering af:

  • Produkter som skal placeres i pakkemaskine – eksempelvis dybtrækkere.
  • Halvfabrikata til montering eller videreforarbejdning.
  • Produkter til kvalitetskontrol.

For nylig har Scape Technologies lanceret den meget brugervenlige Scape Easy-Picker og Scape Mini-Picker til de små mellemstore virksomheder og Scape Package Picker til distribution og logistiske applikationer.

17/8 2021