Scape Technologies og Cobots Sweden i nyt partnerskab

Scape Technologies og Cobots Sweden i nyt partnerskab

Scape Technologies har indgået et nyt partnerskab med Cobots Sweden AB, også kendt som 'Cobots - The One Stop Shop for Collaborative Applications'. Som en del af det udvidede samarbejde har Cobots afgivet en ordre på en Scape Mini-Picker løsning

Cobots specialiserer sig i salg og distribution af kollaborative robotter samt relateret tilbehør.

Med en solid baggrund inden for integrering og automatisering med kollaborative robotter, tilbyder Cobots service og rådgivning til virksomheder, der ønsker at optimere deres anvendelse og udnyttelse af kollaborative robotter.

Med hovedkvarter i Örebro dækker virksomhedens aktiviteter hele Sverige.

- Vi er glade for at byde Cobots Sweden AB velkommen blandt vores samarbejdspartnere. Med Cobots har vi fundet en strategisk samarbejdspartner, der vil hjælpe os med at styrke vores position på det svenske marked og betjene en bredere vifte af kunder.

- Vi forventer et frugtbart partnerskab, der vil give både Scape Technologies og Cobots mulighed for effektivt at imødekomme kravene i den voksende procesautomatiseringssektor.

- Cobots' kernekompetencer i integration af løsninger og automatisering med kollaborative robotter harmonerer med SCAPE Bin-Picking løsninger, især de brugervenlige og intuitive SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker løsninger.

- Disse løsninger giver mulighed for effektivt og omkostningseffektivt at udføre opgaver, der tidligere var udfordrende at automatisere, siger John Espensen, Marketing & SME Channel Manager hos Scape Technologies.

Det er Nicklas Jermestam, CEO hos Cobots Sweden AB helt på linje med. I en uddybende kommentar hedder det om det nye samarbejde:  

- Vi ser ivrigt frem til den yderligere udvikling af vores partnerskab med Scape Technologies og muligheden for at tilbyde vores kunder SCAPE Bin-Picking teknologi.

- Set fra vores perspektiv repræsenterer Scapes fleksible, pålidelige og modulære Bin-Picking løsninger fremtiden inden for automatiseret materialehåndtering.

Cobots køber SCAPE Mini-Picker løsning
I forbindelse med partnerskabet har Cobots købt en SCAPE Mini-Picker løsning, der indeholder kombinationen af høj pålidelighed og robusthed fra SCAPE high-end Bin-Picking løsninger og den simple intuitive brugervenlighed fra SCAPE Easy-Picker løsningen.

Alle SCAPE Bin-Picking løsninger anvender den same software-suite, hvilket gør det let at opgrade den modulære Bin-Picking løsning til nye behov i en automationsløsning.

SCAPE Mini-Pickeren har integreret to forskellige gribere, som kan anvendes i samme applikation,  hvilket muliggør en stabil og effektiv håndtering af komponenter.

I adskillige bin-picking scenarier, især dem der kræver præcis levering af dele, er inkluderingen af to gribere uundværlig.    

De intuitive og brugervenlige løsninger, SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker, har opnået certificering under Universal Robots' UR+ standard.

Denne anerkendelse sikrer, at SCAPE løsningerne problemfrit kan integreres med UR Cobots. Dette giver både nytilkomne og eksperter mulighed for effektivt at realisere deres mål om at implementere automatiseringsløsninger hurtigere.

-hawin

Om Scape Technologies

Scape Technologies, der blev grundlagt i 2004, er en specialiseret robotvirksomhed, der har udviklet en unik løsning til Bin-Picking, Scape Bin-Picker.

SCAPE Bin-Picker-systemerne sælges i samarbejde med systemintegratorer, som er ansvarlige for opbygning og indkøring af systemerne i kundernes produktionsapparat. I forbindelse med indkøringen af Bin-Picker-systemerne tilbyder virksomheden en række betalte tjenester, som sikrer SCAPE-systemets høje kvalitet og driftssikkerhed. Scape Technologies har kunder i hele Europa og Kina.

Virksomhedens produktportefølje er under hastig udvidelse, og senest har virksomheden introduceret SCAPE Package-Picker, som imødekommer det voksende behov for robot-automatisering af pakkeudskillelse i distributionscentre.

Scape Technologies tilbyder en komplet løsning med fuldt integrerede komponenter og softwaremoduler, som tilsammen skaber en sammenhængende og effektiv løsning, der kan forbindes direkte med de førende seksakse-robotmærker, der anvendes i industrien - såsom Kuka, ABB, Kawasaki, Universal Robots og mange flere.

Navnet SCAPE er forkortelsen for "Smart Classifier and Pose Estimation".

7/9 2023
 • Europas største maskine til foldekarton indviet i Sverige

  Europas største maskine til foldekarton indviet i Sverige

  maskiner ›Metsä Board har på produktionsanlægget i Örnsköldsvik kommune øget kapaciteten på sin BM1-maskine. Den kan nu producere 600.000 tons folkekarton om året og er den mest moderne af sin slags i hele Europa
 • Ny løsning til pluk af alle størrelser

  Ny løsning til pluk af alle størrelser

  maskiner ›Siemens, Universal Robots og Zivid har sammen udviklet en logistikløsning der strømliner lagerautomatiseringen og løser vedvarende udfordringer ved intralogistiske "fulfillmentopgaver". Løsningen er i fuld gang med at blive præsenteret på messer og ved forskellige arrangementer
 • Lyras udnævner sin hidtidige kommercielle chef til direktør

  Lyras udnævner sin hidtidige kommercielle chef til direktør

  maskiner ›Virksomheden bag pasteuriseringsteknologien med UV-lys har udnævnt tidligere CCO, Mark Kalhøj Andersen til ny CEO. Han overtager den øverste ledelse fra grundlægger og hovedaktionær Rasmus Mortensen, som fortsætter som udviklingschef og glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde
 • igus lancerer kompakt energikæde til skuffer og racks

  igus lancerer kompakt energikæde til skuffer og racks

  maskiner ›Producenten af motion plastics har til kabelføring i applikationer med en lav grad af bevægelse udviklet draw-e-chain. Med sin reducerede og mere velproportionerede størrelse kan energikæden spare brugerne 30 procent af omkostningerne
 • Odense Robotics StartUp fund kåret som en af de bedste

  Odense Robotics StartUp fund kåret som en af de bedste

  maskiner ›Fondens og dens inkubator ved Teknologisk Institut er på den britiske avis Financial Times' liste over Europas bedste startup hubs og accelerator programmer. Tilmed er den danske StartUp Fund den eneste, som udelukkende er dedikeret til robotteknologi
 • Ny løsning til overvågning af produktion og emballering i realtid

  Ny løsning til overvågning af produktion og emballering i realtid

  maskiner ›Virksomheden GEA lancerer på Anuga FoodTec messen en ny cloud-baseret webapplikation til fødevareforarbejdnings- og emballeringslinjer. Løsningen skal optimere produktion og ressourcer i fødevareindustrien
 • SOCO System leverer total pakkeløsning for genanvendt plastfilm

  SOCO System leverer total pakkeløsning for genanvendt plastfilm

  maskiner ›Den danske virksomhed har for tyske POLICYCLE bygget et fuldautomatisk pakke- og palleteringsanlæg til f.eks. plastiksække af genanvendt forbrugerplast. Se video:
 • Styr på kakaomassen

  Styr på kakaomassen

  maskiner ›Q-Interline har fået sin første ordre til måling af kakao, og dermed bevæger virksomheden sig ind i et nyt fødevaresegment indenfor konfekture