Robotinvestoren Thomas Visti skaber nyt fællesskab for iværksættere

Robotinvestoren Thomas Visti skaber nyt fællesskab for iværksættere

Med opbakning fra tech-giganten Teradyne realiserer manden bag bl.a. MiRs succes nu en ny drøm midt i Danmark, hvor godt 100 entreprenante mennesker vil skabe udvikling og international vækst. De første iværksættere er allerede flyttet ind hos VISTI UNLIMITED i Odense

Her får de let adgang til strategisk rådgivning fra en profil, der på egen krop har erfaret, hvordan man bygger globale vækstkometer op helt fra bunden og exitter dem for milliardbeløb.

Thomas Visti valgte i sommeren 2020 at træde ud af MiR, hvor han siden 2014 har været CEO i Danmarks hurtigst voksende robotvirksomhed. Nu vil han involvere sig i de virksomheder, som han sideløbende har investeret i. Med ejendomskøbet på Helgavej 26 i Odense er der plads til at samle nogle af disse porteføljevirksomheder i lokalerne hos VISTI UNLIMITED.

Ejendommen kan samlet set rumme ca. 100 arbejdspladser. Anne Mejdal er ansat som administrerende direktør af det nye virksomhedsfællesskab.

Thomas Visti, nøglefigur bag to af Danmarks største robotsucceser, MiR og Universal Robots, åbner et unikt kontorfællesskab i Odense. I VISTI UNLIMITED er der plads til, at innovative målrettede iværksættere og andre vækstorienterede virksomhedsejere kan få til huse. Rammerne er en større palæagtig erhvervsejendom på knap 3000 kvadratmeter på Helgavej 26 i centrum af Odense.

-Det er min drøm at skabe et fedt fællesskab for en masse passionerede, ambitiøse og modige mennesker, som er på vej til at nå deres drømme. Jeg tror på, at mine erfaringer, min viden og mine kompetencer vil kunne bidrage til at hjælpe andre mennesker på deres vej til succes. Derudover er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg naturligvis holder øjne og ører åbne for at finde flere interessante investeringsemner, siger Thomas Visti, ejer af og formand for VISTI UNLIMITED.

Andre investorer viser også allerede interesse for det nye initiativ. Der er blandt andet indgået et samarbejde med den amerikanske techgigant, TERADYNE, ejeren af MiR og Universal Robots. Med en omsætning på godt 15 milliarder kroner i 2019 er TERADYNE globalt førende inden for cobots og automatiseret testudstyr.

- Gennem Universal Robots og MiR har vi fået en unik indsigt i de unikke kompetencer, som robot- og automationsklyngen i Odense rummer. Samtidig med at vi fortsat investerer i UR og MiR, vil vi naturligvis gerne udbygge vores gode samarbejde med Thomas Visti i regi af VISTI UNLIMITED. Det ser vi som en god mulighed for at skabe nye relationer i Danmarks dynamiske miljø af teknologi-iværksættere, siger CEO i TERADYNE, Mark Jagiela.

Fakta om Thomas Visti
Thomas Visti har investeret i følgende selskaber: Unicontrol, Rokoko Electronics, ERGOLASH, Strong4life, Amys Bar & Winehouse, OnRobot, Mobile Industrial Robots, Universal Robots.
Født i 1974. Uddannet elektriker og elektronikingeniør samt i ledelse.
Har været ansat hos Cabinplant, Sauer-Danfoss, Universal Robots, Mobile Industrial Robots.

-lipe

12/8 2020