Dansk-Østrigsk partnerskab om automatisering

Dansk-Østrigsk partnerskab om automatisering

Scape Technologies har indgået ny partnerskabsaftale med BOOST Automation GmbH, som udvikler software-, digitaliserings- og automatiseringsløsninger til fremstillingsindustrien

BOOST Automation GmbH udvikler og producerer robotbaserede automatiseringsløsninger, montage- og forarbejdningssystemer og specialmaskiner til kunder i bilindustrien, luftfarten, elektronik- og metalindustrien og fødevareindustrien. Den innovative virksomhed fortsætter med at udvide disse kompetencer gennem partnerskaber og et tæt samarbejde med FILL GESELLSCHAFT M.B.H. koncernen.

-Profitable, fleksible og brugervenlige automatiseringsløsninger har et stort potentiale i fremstillingsindustrien. Derfor er det også naturligt at indgå i et samarbejde med Scape, som er en specialiseret, fokuseret robotteknologisk virksomhed, med mere end 15 års erfaring i at levere komplette fleksible og pålidelige automatiserede bin-picking-løsninger. Det er løsninger, der gør det muligt for cobots og industrielle robotter at udføre opgaver, der ellers ikke ville være i stand til at automatisere effektivt, siger Mario Redhammer, CEO hos Boost Automation GmbH.

Hurtig og præcis opsamling af ustrukturerede emner i kasser
Den brugervenlige SCAPE Bin-Picker-teknologi anvendes til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser - heraf begrebet bin-picking.
Teknologien bruges blandt andet til montage af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, som f.eks. produktionsmaskiner, kvalitetskontrol og pakning. Løsningen bygger blandt andet på en algoritme, som gør det muligt for en robot med kamera at omsætte billeddata tilstrækkeligt hurtigt til, at robotten kan arbejde hurtigt og sikkert med håndteringen af emnerne. Denne teknologi kan danne grundlag for produktivitetsoptimering og sikre, at produktionsløsninger kan forblive konkurrencedygtige.

-I BOOST Automation fandt vi en ny partner, som vi strategisk kan styrke vores markedsposition og servicere en bredere vifte af kunder med. Vi ser frem til et succesfuldt samarbejde, der vil sætte os i stand til yderligere at imødekomme de stigende krav fra det hastigt voksende procesautomatiseringsmarked, siger Søren Bøving-Andersen, administrerende direktør i Scape Technologies.

-lipe

28/9 2021