Mettler Toledo udvider Track and Trace og forbedrer kvalitetskontrol af emballage

Mettler Toledo udvider Track and Trace og forbedrer kvalitetskontrol af emballage

Nye T51 og T61 integrerede Mark & Verify-systemer og -software styrker Track & Trace porteføljen og muliggør øjeblikkelig kodeverifikation, der forstærker nøjagtigheden og reducerer spild på medicinal-, fødevare- og andre markeder

Markedskravene på tværs af en lang række industrier, fra lægemidler til fødevarer, betyder, at producenterne er i stand til at spore individuelle produkter gennem hele produktions- og forsyningskæden. Det bidrager til enklere og mere målrettede produkttilbagekaldelser, hvor det er nødvendigt og forbedrer produktsikkerhedsniveauet. 

Den globale producent af præcisionsinstrumenter, Mettler Toledo har nu lanceret nye integrerede Mark & Verify-systemer og -software for at hjælpe lægemiddelproducenter med at opfylde de stigende produktsikkerheds- og overholdelseskrav, som de står overfor, ved at gøre det nemmere at integrere kodemærknings- og verifikationsfunktioner i deres produktionslinjer.Disse funktioner vil også hjælpe producenter i andre industrier, der står over for stigende krav til sporbarhed af de produkter, de fremstiller – for eksempel føde- og drikkevarer, hvorproduktkvalitet er afgørende for forbrugernes sundhed og sikkerhed; og beklædning, kosmetik og petrokemiske produkter, hvor betydelig forfalskningsaktivitet truer legitime virksomheders succes.

Smartkameraer og udskrivning af 1D og 2D-koder
De nye integrerede Mark & Verify-systemer giver producenterne mulighed for problemfrit at integrere disse funktioner i eksisterende produktionslinjer med et minimum af forstyrrelser af installationen. 

Systemerne muliggør udskrivning og verificering af 1D- og 2D-koder og alfanumerisk tekst såsom dem, der bruges til nøjagtig identifikation af individuelle produkter (serialisering) og dem, der samles i containere som for eksempel kasser eller paller (aggregering).

Ud over disse referencekontroller giver integrerede smartkameraer mulighed for både tilstedeværelses- og kvalitetstjek, som verificerer tilstedeværelsen af påkrævede etiketter og oplysninger, og at udskrivnings- og etiketkvaliteten er høj uden beskadigede etiketter eller udtværet blæk.

De nye systemer er:

T51 integrerede Mark & Verify [2]: velegnede til inspektion af orienterede koder på produkter såsom kartoner, etiketter, kasser og paller, og de integreres nemt i produktionslinjer eller emballeringsudstyr og forbindes nemt med eksisterende printere.

 

T61 integrerede 360 Mark & Verify, som er ideelle til inspektion af runde produkter såsom flasker og hætteglas op til en maksimal produkthøjde på 230 mm og bredde fra 6 til 110 mm; De bruger seks billedsensorer til at indfange en fuld 360o-visning. Inspektionshovedet kan installeres over transportbånd, i nyt udstyr eller på en selvstændig ramme med minimalt pladsbehov.

PCE Line Manager – Mark & Verify [4]: forudinstalleret software, der leverer omfattende kvalitetskontrolstyring, når den bruges med Mark & Verify-systemer fra Mettler-Toledo. Styrer tilstedeværelses-, kvalitets- og referencetjek med mulighed for flere inspektionsoptioner (for eksempel kode-, etiket-, blister- og tekstinspektioner).

Stigende behov i flere brancher
Ud over Mark & Verify-systemerne fås nu også et nyt manuelt multi-aggregeringssystem, som muliggør aggregering af serialiserede emballager til kasser og paller.

 - Mens lægemiddelproducenter er vant til kravene om Track & Trace, er et stigende antal af andre industrier også nødt til at overholde behovet for at serialisere deres produkter til verifikation gennem forsyningskæden, siger Andreas Bechthold, daglig leder i Mettler-Toledo PCE, og fortsætter:

-Virksomhederne i alle disse sektorer har typisk brug for skræddersyede Mark & Verify-systemer, der kan integreres med eksisterede produktionsprocesser og emballeringsudstyr.

-lipe

25/1 2022