Digitale mærkater åbner døre

Digitale mærkater åbner døre

Emballagevirksomheden Stora Enso og og IT virksomheden Atos indgår partnerskab om bæredygtige og automatiserede løsninger, hvor en kunde kan handle i intelligente automater med en app eller et kontokort

Den nye service er baseret på konceptet 'Intelligent Cabinets', RFID-kompatible automater, hvor man hurtigt og nemt kan handle med sin telefon eller med et almindeligt betalingskort.

Med samarbejdet vil Stora Ensos teknologi blive kombineret med Atos erfaring og metodologi om tjenester til kommercialisering af 'New Retail' som en serviceløsning.

Stora Ensos 'New Retail' -løsning kombinerer e-handel med handel i fysiske butikker og bruger bæredygtige RFID-tags til at spore varerne. Mærkaterne er papirbaserede og kan yde en plastfri og genanvendelig løsning til digital godkendelse af emballage.

Det eneste, kunden har brug for for at købe noget fra automaterne, er en betalingsapp eller et betalingskort. Når døren til automaten er lukket, debiteres kunden via appen for de varer, der er taget ud. Ud over denne service er der også en løsning, hvor detailhandleren kan overvåge transaktioner og genopfylde behov.

Bekvemmelighed i moduler
Den nye løsning vil blive videreudviklet ved hjælp af Atos' ditigale detail- og fremstillingstjenester, der er baseret på 'Codex for Retail'. Det er en serie IoT-løsninger i moduler til de detailhandler, som er tilsluttet ordningen, og systemet tilbyder et helt nye sæt digitale muligheder for skalerbarhed, værdiskabelse og implementering

- Detailhandel ønsker bekvemmelighed og effektivitet, vi arbejder med at innovere kombinationen af traditionel og digital detailhandel. Gennem vores samarbejde med Atos går vi ind i det automatiserede detailmarked, hvor vores bæredygtige RFID-teknologi kan bringe kundeoplevelsen ved ubemandede tjenester op på et nyt niveau, siger Martin Ros som er leder af Stora Ensos intelligente emballageenhed.

Og Phillippe Miltin, som er er chef for produktion, detail og transport hos Atos siger:

- For detail- og forbrugerproduktfirmaer er bæredygtighed, produktkontrol og kundeoplevelse i butikker meget vigtig. Ved at kombinere Stora Ensos trackingløsninger med Atos Codex alt-i-en-tjenester, kan vi sammen sikre, at kunderne altid har adgang til netop de værdier.

-lipe

 

 

20/11 2019