Prisvindende gin i naturligt look

Prisvindende gin i naturligt look

Den finske gin, Artic Blue Gin, har vundet en World Spirits Award. Emballagen er en vigtig ’ingrediens’

Da teamet af kulinariske eksperter udviklede deres ’vinder-gin’, Arctic Blue Gin, skulle smagen afspejle et unikt arktisk og naturligt miljø. På samme måde som ingredienserne var omhyggeligt udvalgt, valgte man også et emballagemateriale som kunne afspejle brandets kvalitet og værdi. Valget faldt på Metsä Boards kartong.

- Lige fra start var vores mål at skabe verdens bedste gin ved at bruge unikke og førsteklasses ingredienser fra finsk natur. At vinde titlen "Spirit of the Year" med en Double-Gold-klassificering i World Spirits Awards 2018 er en stor ære og et bevis på at det hårde arbejde har båret frugt, siger Mikko Spoof, branddirektør for Arctic Blue  Gin.

For et produkt af denne kvalitet var den samme fremgangsmåde involveret i udvælgelsen af karton til emballagen. MetsäBoard Pro FBB Bright på 350 g/kvm. Levede op til de høje krav. Emballagen er let og fremstillet af sporbare råmaterialer, som kommer fra bæredygtige nordiske skove.

Den rene friske fiber er en genanvendelig ressource, idet man simpelthen sætter fire nye planter for hvert fældet træ. Derudover giver den konsistente kvalitet, høj hvidhed og glatte overflade glimrende muligheder for tryk og brug af special effekter.

lkka Harju, Metsä Boards Packaging Services direktør forklarer:

- Emballagen blev trykt på kartonens ubestrøgne side for at give et rent, naturligt look, der afspejler brandets identitet. Krævende finish samt flerlags prægning blev brugt til at give de trykte klipper et tredimensionelt udtryk såvel som en fornemmelse af sten. For en klar kontrast til den naturlige kartonoverflade blev folie anvendt. Endvidere blev der trykt på indersiden af ??emballagen for at give forbrugeren det maksimale indtryk, når man tager flasken ud af emballagen.

Forædlingen af tryk blev udført af Starcke, Aldus og Pyroll i Finland.

For at kunne sende ginflaskerne ud til forhandlerne uden skrammer fremstillede man en transportemballage af et af Metsä Boards andre produkter, nemlig Metsä Board Pro WKL. Det giver den ideelle kombination af høj styrke og holdbarhed.

-hawin

 

20/6 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring