Nyt standard-reolsystem fra PantherTrays i RSi er færdiglavet af kun én komponent.

Nyt standard-reolsystem fra Panther

Med materialebesparelser og nye funktioner nydefinerer den patentanmeldte nye displaylinje RSi fra Panther-Gruppe på mange punkter præstationsprofilen for standard reol-displaysystemer

De regnes som en af de uundværlige løsninger for at skabe ekstra salgsareal til mange forskellige produkter. Reolsystemer med hylder til varer er med andre ord blevet til udstyr man slet ikke se bort fra mere i handelen.

Wepoba Wellpappenfabrik har i mange år haft et omfattende standardprogram med disse reolsystemer – og har nu udviklet en  ny serie som byder på flere afgørende detaljer.

Målsætningen var da også ambitiøs. Det grundlæggende design skulle både bibeholdes og forbedres i enkelte detaljer. Nu, hvor udviklingen er afsluttet, er håndteringen under opbygningen væsentlig nemmere. Logistikken er også blevet optimeret samtidig med at funktionaliteten skulle opretholdes. Med displayserien RSi blev alle disse mål opnået.

Den patentanmeldte nye displaylinje RSi fra Panther-Gruppe nydefinerer på mange punkter præstationsprofilen for standard-reolsystemer. Besparelser de rigtige steder, slidser med stabiliseringsfunktion, nye ophæng i gulv-trays, ekstra slank linje under transport, flere U-udstansninger og dermed mere plads til flere blisterkroge og ikke mindst trays i et stykke hører alt sammen med til den nye displaylinje.

Smart materialeindsparing ved samtidig mere stabilitet

Det starter med nye slidser. Slidserne, der er nødvendige for at stikke trays ind, er nu længere, udelukkende lige og skal bare klappes ind. Derved tjener det indklappede materiale som afstandsholder til kappen. Lige slidser sparer traymateriale og har, takket være den valgte længde, en positiv indflydelse på displayets stabilitet.

 

Smarte nye standarddisplays: Slidserne, der er nødvendige for at stikke trays ind, er længere og skal bare klappes ind.

Den nye ophængning af gulvtrayet muliggør en nem opbygning og garanterer vha. fast indbygning i kappen samtidig stabilitet.

Sidesegmenterne har også undergået en afprøvning i testfasen. Herved opstod løsningen med at reducere materialeomfanget af de sammenklappede dele betydeligt. Sidesegmenterne, der sammenklappet flugter med hinanden, tillader et 35% højere stykantal pr. palle og sænker derved transportomkostningerne.

Reolsystemets bagplade byder også på en nyhed. Der kan nu udføres 35 i stedet for 31 U-udstansninger ved siden af hinanden, så der tilvejebringes plads til flere blisterkroge.

Og til sidst består trays i den nye serie kun af en enkelt komponent. Alle disse tekniske optimeringer opfylder tilsammen de tilstræbte fordele. Den nye reol-serie RSi sparer materiale, er nemmere at opstille og forkorter færdiggørelsestiden ved samtidig høj funktionalitet. Dermed er skabt vigtige forudsætninger for en succesrig fremtid for reol-displaysystemerne i handelen.

Høj individualitet med fleksibelt standard-byggesæt

Som et supplement til seriens mange tekniske fordele tilbyder Panther-Gruppe de nye standard-displays RSi i 15 forskellige farver, fra metallic via det populære mat sort til de meget efterspurgte designs i træoptik.

Til kunderne betyder valg af en variant af disse alsidige standard-displays at værktøjsomkostinger bortfalder. Derved står der meget billige løsninger til rådighed, som dog byder på en høj fleksibilitet – bl. a. med specifikt kundetilpassede toppere.

-hawin

 

 

 

 

11/1 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment