Ny kartonneringsmaskine sætter høje standarder

Ny kartonneringsmaskine sætter høje standarder

Den internationale koncern Schur introducerer sin nye Schur Avant 120 på Scanpack messen i Gøteborg

Schur er en af de faste udstillere på nordens største emballagemesse, der finder sted i Göteborg fra den 23.-26. oktober Scanpack.
I år er det 11. gang, koncernen stiller op på Scanpack for at vise sine kompetencer inden for emballage i karton og folie samt de tilhørende pakkemaskiner.

Denne gang præsenterer Schur en ny og revolutionerende kartonneringsmaskine – en Schur Avant 120, der med en kapacitet på op til 120 kartoner per minut, hurtig omstilling og en lang række automatiserede funktioner er med til at hæve standarden for fremtidens emballeringsmaskiner.

Ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift
Som producent af emballage er Schur meget fokuseret på at sætte høje mål for enhver emballageløsning, og virksomheden gør sit ypperste for at leve op til de krav, som kunderne og samfundet stiller. Denne ansvarlighed, der i dag betegnes som Corporate Social Responsibility (CSR) har været en del af Schurs DNA i 172 år.

- Vores indsats for CSR gælder kunder, leverandører, medarbejdere og forbrugere. Vi kommer hele vejen rundt, og vi er altid åbne for en dialog om, hvordan vi kan samarbejde om at sikre bæredygtighed i branchen, forklarer Hans Schur, koncerndirektør i Schur International a/s. Og han tilføjer:


- For Schur er det vigtigt at kunne leve op til den globale standard for ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift, hvorfor den nye Schur Avant 120 også er designet med tanke på nutidens krav til fleksible og hygiejniske løsninger.

Besøg Schur på stand C01:44

-lipe

3/10 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment