August Faller udvider sin portefølje

August Faller udvider sin portefølje

Virksomheden har grundlagt et datterselskab med PackEx GmbH i Worms i Tyskland – et selskab med speciale i produktion af foldeæsker i mindre og helt små oplag. Kunderne kan bestille de ønskede produkter når som helst online, og de får glæde af korte leveringstider og markant reducerede driftsomkostninger

Med grundlæggelsen af PackEx har August Faller sat sig for at imødekomme emballagemarkedets voksende efterspørgsel efter de mindre og helt små oplag – helt ned til 1 enhed pr. parti – på fleksibel og økonomisk vis.

- Vores strategi går på tværs af brancher, og vi servicerer således ikke kun lægemiddel- og healthcare-industrien, men også producenter inden for andre sektorer, f.eks. forbrugsvare- og fødevarebranchen, siger Nikolaus Reichenbach, administrerende direktør i PackEx.

Digitale processer øger effektiviteten

Hos PackEx kan kunderne afgive deres bestillinger via en webbaseret softwareløsning, og de modtager deres produkter i løbet af få dage.

Til sammenligning: Med konventionelle produktionsmetoder går der ofte flere uger, inden leveringen finder sted. Virksomheden satser på en overvejende digital forretningsmodel og de mest moderne teknologier.

Ordrerne kombineres i automatiserede processer, trykkes på fælles trykark og "stanses" ved hjælp af laserteknologi. Især den unikke laserteknik, der ikke kræver værktøj, giver en højere hastighed og mere fleksibilitet i produktionen.

Ved trykningen anvendes anicolor-offsetmetoden og det digitale tryk, som endnu ikke er så udbredt på dette område. I begge tilfælde sker det ved brug af det første syvfarvede tryksystem, der er klar til markedet. Foldeæskerne leveres i praktiske æsker fra leverandøren. Det er hurtigere og mindre kompliceret end den sædvanlige forsendelse via fragtmand på paller. Desuden er CO2-emissionen mindre.

Den intelligente og digitaliserede fremstilling sikrer, at PackEx kan producere emballager særligt effektivt, ressourcebesparende og til lavere priser.

- Samtidig giver vi vores kunder en lang række muligheder for at individualisere, personalisere og serialisere deres emballager, forklarer Nikolaus Reichenbach.

Hurtig og billig levering af medicin

Det er blandt andet lægemiddelproducenterne, der nyder godt af tilbuddet fra PackEx. Som følge af stadig kortere produktlivscyklusser er de nemlig nødt til at sende deres produkter på markedet hurtigere end hidtil. Desuden stiger antallet af lægemidler i meget små partier, f.eks. når det drejer sig om de såkaldte orphan drugs og biologiske lægemidler.

Hos PackEx kan kunderne bestille deres produkter hurtigt, billigt og professionelt i selv meget små mængder – f.eks. seriefremstillede prøver til godkendelse af medikamenter eller som prøver til salgs- og marketingformål. Dermed kan "time-to-market" afkortes markant.

Eksisterende kunder fra lægemiddelindustrien kan også vælge at benytte tilbuddet fra PackEx gennem August Faller som hidtil.

- På den måde vil de fortsat kun have én kontaktpartner, og de kan trække på deres velkendte, certificerede forsyningskæde, siger Daniel Keesman, administrerende direktør i Faller-koncernen.

Via den digitale produktion hos PackEx tilbyder Faller desuden adskillige servicepakker, der f.eks. indebærer organisering af hele bestillingsprocessen, logistikken, inkl. ompakning til paller, eller en ekstra kvalitetskontrol. Resultatet er økonomiske, professionelle foldeæsker, der leveres i partier helt ned til 1 enhed inden for ca. 5 dage.

August Faller har valgt at placere det nye datterselskab i Worms i den tyske delstat Rheinland-Pfalz.

- Vi har bevidst valgt en placering midt i Tyskland med god infrastruktur, så vi kan levere hurtigst muligt til vores kunder, siger Daniel Keesman.

-hawin

28/3 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner