YES! – den første snackbar i genanvendeligt papir

YES! – den første snackbar i genanvendeligt papir

Nu introduceres den nye YES!-snackbar. Det er den første snackbar, der er omhyggeligt indpakket i genanvendeligt papir på det danske marked

YES!-baren imødekommer forbrugernes krav til mindre plast i miljøet og er den første, der viser en løsning på udfordringen på markedet for snackbarer.

Der er tale om et teknologisk gennembrud til genanvendelig papirindpakning, hvor der benyttes højhastigheds-flow til papirindpakningen.

YES!-snacks er ikke kun omhyggeligt indpakket i papir, men er også fyldt med naturlige ingredienser. De seks varianter indeholder ingredienser som nødder, frugt og grøntsager – alt sammen bæredygtigt fremskaffet og blandet sammen for at give interessante smagskombinationer, der passer til enhver smag.

YES!-snackbarerne er glutenfri og indeholder mange fibre. Nøddebarerne er også vegetariske og en kilde til proteiner, mens frugt- og grøntsagsstængerne er veganske, laktosefrie og uden tilsat sukker.

Torben Rasmussen, Business Executive Officer for Confectionery, Dairy & Food, siger:

- Danske forbrugere kræver mere naturlige og bæredygtige muligheder, når de vælger en snack, både hvad angår ingredienser og emballage. Vores YES!-barer opfylder begge dele. Vi er glade for at introducere YES!-snackbarer på det danske marked for at tilbyde vores forbrugere en lækker og miljøvenlig række snacks i seks smagskombinationer.

Find YES!-Snacks i seks fantastiske smagskombinationer:

  • Tempting Dark Choc, Sea Salt & Almond Nut Bar
  • Sumptuous Cranberry & Dark Choc Nut Bar
  • Delicious Dark Choc, Banana & Pecan Fruit & Nut Bar
  • Delicious Beetroot & Apple Fruit Bar
  • Luscious Raspberry and Chia Seed Fruit Bar
  • Heavenly Pineapple & Coconut Fruit Bar

YES!-snacks fås i udvalgte butikker i hele Danmark, både i lokale supermarkeder og convenience-butikker.

-hawin

4/10 2019