Svensk verdensnyhed i Schurs lommeformatDet svenske ophav fornægter sig ikke. Men LEWAs produkt til at lægge under læben er fyldt med bl.a. vitaminer og emballeret i et dynamisk design, der er tilpasset målgruppen.

Svensk verdensnyhed i Schurs lommeformat

LEWA of Sweden lancerer nu en slags 'sund snus', som kan erstatte energidrikke og tyggegummi. Nyheden er pakket i SchurStar zipperposer til at tage med på farten

Af Lisbeth Petersen

'God energi under læben', er sloganet for LEWA, som ifølge producenten giver forbrugeren et energiboost, frisk ånde og styrkede tænder. Produktet er en lille pose af nonwoven materiale fyldt med grøn te, der er spækket med vitaminer, antioxidanter og koffein.

LEWA indeholder hverken tobak, nikotin eller sukker og findes i varianterne Spearmint, Æble & Gran, Cola & Lime og Lakrids & Hindbær. De 18 små 'energibomber', der er tænkt som erstatning for energidrikke og tyggegummi, er pakket i en SchurStar pose med en zipper. Dermed kan posen lukkes hermetisk, så indholdet ikke tørrer, efterhånden som de små poser lægges under læben.

Løbende lancering

Virksomheden LEWA of Sweden AB udvikler og markedsfører forskellige produkter i helt nye formater 'til aktive og bevidste forbrugere'.

Det nye 'energisnus' har været under udvikling et stykke tid og sælges nu fra LEWAs egen hjemmeside og i et voksende antal dagligvarebutikker i Sverige. Senere i år forventer virksomheden at lancere nyheden i udlandet.

Med SchurStar-konceptet har LEWA fleksibilitet i både tilpasning af pakkekapacitet og omstilling til pakning af nye produkter i fremtiden.

Schurs praktiske poser i lommeformat gør det nemt at tage produktet med på farten, da det kan bruges hvor som helst og når som helst.

Og posernes iøjnefaldende design kommunikerer med farver og grafik både dynamik og livsglæde - helt på linje med produktprofilen og de forbrugere, man henvender sig til.

SchurStar Konceptet giver stor fleksibilitet

- Vi forventer os meget af vores verdensnyhed, og forbrugerne, som har afprøvet produktet, har taget rigtig godt imod det, siger Peter Johansson, VD hos LEWA of Sweden, og tilføjer:

 - SchurStar Konceptet giver os den store fleksibilitet, vi har brug for, når vi skal tilpasse pakkekapaciteten i takt med, at produktet vinder fodfæste, og vi udvider sortimentet.

Den fuldautomatiske pakkemaskine er udstyret til double-index fyldning, som giver ekstrem høj pakkekapacitet. Pakkemaskinen omstilles nemt mellem manuel, halvautomatisk og fuldautomatisk fyldning og lige så nemt til pakning i andre poseformater og -størrelser. Samtidig er der taget højde for, at LEWA of Sweden har nye produkter i støbeskeen, som også skal pakkes på maskinen.

 

 

 

 

24/6 2021