SuperLock beskytter den rene og friske guacamoleSpanske Avomix benytter SuperLock bægeret fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

SuperLock beskytter den rene og friske guacamole

Det stærke SuperLock bæger fra Superfos beskytter en frisk og nærmest ubehandlet guacamole fra Avomix i Spanien. Bægeret kan nemlig tåle en særlig højtryksbehandling med vand

Hvis man forestiller sig, at man befinder sig i det frodige landskab syd for Malaga, hvor bjergkæden Sierra Nevada skaber et perfekt mikroklima til at dyrke tropisk frugt og grønt. Ja, så kan man måske også forestille sig smagen af de avocadoer, der gror der, og at man får samme smagskvalitet, når man nyder en færdiglavet, ren og frisk guacamole.

Sådan en smagsoplevelse kan faktisk fås i dag takket være både den innovative spanske virksomhed Avomix, der forarbejder tropiske frugter og grønsager, og SuperLock bægeret fra Superfos.

I over 15 år har Avomix gjort det til en mærkesag at fremstille ægte og enkle fødevarer. Juan Antonio, administrerende direktør hos virksomheden, forklarer:

- Hos Avomix fokuserer vi på at fremstille og sælge så naturlige produkter som muligt. Vi vil gerne bidrage til sunde madvaner gennem vores afbalancerede og rene produkter. Der er hverken tilsætningsstoffer, sukker eller konserveringsstoffer i dem. For at vi kan levere varen, er den emballage, vi bruger, fx til guacamole, helt afgørende.

Forarbejdning med højtryksbehandling

Avomix anvender en særlig metode til forarbejdning, der kaldes HPP, High Pressure Processing. Den giver avocadoprodukter lang holdbarhed. HPP inaktiverer vegetative mikroorganismer – eksempelvis bakterier, gær, eller svampe som potentielt findes i fødevarer – uden at det går ud over smag, duft eller udseende.

Naturlige produkter, som bliver forarbejdet på den måde, har brug for en emballage, der kan tåle det meget høje vandoverførte tryk. Og samtidig skal emballagen se attraktiv ud i kølemontren ude i detailledet.

Avomix valgte SuperLock bægeret med skruelåg til sin guacamole. Emballageløsningen er fremstillet af 100% polypropylen, der er et genanvendeligt materiale. Det belgiske firma Verstraete IML står for IML-etiketterne, der er uden barrierebeskyttelse, men med en særlig indfarvning og lak.

SuperLock er en stærk beskytter, der ser godt ud

- For os er det vigtigt, at vores emballage har en lige så høj kvalitet som vores guacamole. Vi er meget tilfredse med SuperLock bægeret. Det lever fuldt og helt op til vores forventninger. Det er stærkt og ser flot ud. Og så sætter vi pris på skruelåget, som er nemt at sætte på bægeret igen efter åbning. Denne funktion er med til yderligere at beskytte guacamolen, når der er spist noget af den, og den står på køl hjemme hos forbrugeren, påpeger Juan Antonio.

Enkelte væsentlige detaljer til emballageløsningen blev færdiggjort i et tæt samarbejde mellem Avomix, Superfos og Verstraete IML. Resultatet er et brugervenligt bæger, der kan tåle både fugt og højtryk, og som ser flot og indbydende ud.

-hawin

24/9 2020