Sunde snacks i svensk landsholdsdragt

Sunde snacks i svensk landsholdsdragt

Schur emballage har designet poser i t-shirtform til den svenske supermarkedskæde ICA's delikatessetomater

Fodboldfans i hele verden varmer op til verdensmesterskaberne, der fløjtes i gang i Rusland den 14. juni. Under turneringen forventes de at forkæle sig selv med lækkerier mens de sidder foran skærmen.

Sverige er blandt de deltagende lande, og derfor lancerer svenske ICA nu sine delikate babytomater i en iøjnefaldende emballage: Den populære SchurStar Shape konstruktion, tilpasset begivenheden med facon som en fodboldtrøje, naturligvis i gult og blåt. 
 
- Vi skal som bekendt spise syv portioner grønt om dagen, og ICA håber med den sjove emballage ikke blot at appellere til fodboldfans, men til alle sundhedsbevidste forbrugere, fortæller Schur i en pressemeddelelse.

Emballageproducenten tilføjer, at leverandøren, når VM er overstået, nemt kan omstille produktionen til poser med et andet T-shirt design, eller til poser med facon som en stjerne eller et hjerte - for næsten alt er muligt med det fleksible Schur Star koncept.  Ligeså nemt kan man omstille til en mere traditionel konstruktion som en genlukspose eller en ståpose med bærehåndtag.

-lipe

28/5 2018