Ståposer med slaw i

Ståposer med slaw i

Coleslaw er et stort hit. Det oplever britiske Naylor Farms i forbindelse med eksporten af deres serveringsklare coleslaw- og kartoffelsalater. Schur Star ståposer med genluk gør det hele meget nemmere

 
Naylor Farms hører til blandt Storbritanniens største avlere af grøntsager og kål til egen produktion af serveringsklare salater. Virksomheden har fokus på produktudvikling, og produktprogrammet omfatter da også fristende coleslaw varianter med chipotle eller ost.
 
I takt med den stigende efterspørgsel udviklede pakkeprocessen sig imidlertid til en flaskehals - men så blev Naylor Farms introduceret til Schur®Star konceptet.
 
En forenklet og optimeret pakkeproces

På grund af salaternes cremede konsistens kunne lukning af de fyldte poser ofte give problemer, fordi produktrester satte sig i poseåbningen og besværliggjorde svejsningen. Men Schur Star Pakkemaskinen er med sin rektangulære fyldeåbning i hele posens bredde netop designet for at lette fyldning af produkter, som kan være vanskelige at håndtere.

Og med Schur Star opnåede man en række fordele: Ingen produktrester i fyldeområde og poseåbning, ingen svejseproblemer og ingen kostbare produktionsstop. Hertil kom, at Naylor Farms på grund af pakkemaskinens lange fyldelinje kunne skifte til dobbelt fyldning. Alt i alt blev pakkehastighed og produktionskapacitet forbedret betydeligt, uden ændring af bemandingen. 

 
 
 
 
 

Naylor Farms blev grundlagt tilbage i 1909 og er blandt Europas største avlere af kål og andet grønt, som man anvender til coleslaw- og kartoffelsalater til både hjemmemarked og eksport.

Den specielle emballeringsløsning, som sikrer forlænget produktholdbarhed, er udviklet i samarbejde med Schur Star Systems. Produktserien sælges i detailhandelen i bl.a. Singapore og Malaysia og introduceres i øjeblikket på en række nye markeder.

 
Forbrugerne vælger nemme løsninger og merværdi 

De serveringsklare salater sælges fra køledisken i ståposer med iøjnefaldende design, som råber på opmærksomhed. I linje med convenience konceptet er posen udstyret med en praktisk laserscore til ubesværet åbning af posen. Ligeså nemt opbevarer man ikke-konsumeret salat i posen, som er forsynet med genluk i form af en zipper. Serien omfatter også 1 og 2 kg varianter til foodservice.

Schur Star konceptet, som består af en pakkemaskine og færdigkonfektionerede, sammenhængende poser, giver Naylor Farms fuld fleksibilitet i pakkeprocessen.

Pakkeprocessen er fuldautomatisk; men kræver en ny produkttype en anderledes håndtering, ændrer man nemt til manuel eller halvautomatisk pakkeproces. Skift mellem posestørrelser, posekonstruktioner og produktvarianter sker i løbet af få minutter og kræver ikke specialværktøj. 

 
Et koncept til alle segmenter

Med Schur Star konceptet pakker flere end 500 virksomheder over hele verden produkter af enhver art - fra frisk frugt og grønt, over dybfrostvarer, flydende produkter og konfekture - til legetøj, gødning, hygiejneprodukter og tekniske artikler - og talrige andre segmenter. 

Alle produkter bliver pakket i brugervenlige posekonstruktioner, som letter håndteringen hos producenten, i detailhandelen og hos forbrugeren. 

-hawin

6/6 2019