Smurfit Kappa fylder 50 år

Smurfit Kappa fylder 50 år

Siden den første automatiske emballeringslinje blev lanceret har virksomheden udviklet, fremstillet og installeret over 8.000 innovative maskiner

Kunderne findes i mange forskellige lande og markedssegmenter og globale brands som Bosch, Heinz, Kellogg og Kimberly-Clark er nogle af  devirksomheder, som Smurfit Kappa har leveret systemer til.

Smurfit Kappa kombinerer sin  emballageautomatisering med logistikydelser som SupplySmart og markedstjenester som ShelfSmart, og kan tilbyde hver enkelt kunde en samlet løsning.

Et nyt eksempel er den italienske kaffegigant Lavazza, der kontaktede Smurfit Kappa med et ønske om en komplet emballageopløsning, som optimerer linjens effektivitet og gør det muligt at få produkterne hurtigt på markedet.

- Vi vendte os om til Smurfit Kappa på udkig efter en løsning til en ny serie kaffekapsler, som vi ønskede at få på markedet på kortest mulig tid. Opgaven var udfordrende, men Smurfit Kappa gjorde det, og leverede både emballager og en maskinsystemløsning, der kan pakke 400 kapsler i minuttet.

Den omfattende emballageløsning og evnen til at arbejde sammen med emballageformat og emballeringslinje samtidig har medført betydelige tidsbesparelser. Vores produkt er kommet ud i butikkerne meget hurtigere, siger Paolo Zonca fra Lavazza.

Ubegrænsede muligheder med automatisering
- På Smurfit Kappa er vi overbeviste om, at automatisering øger kreativiteten frem for at begrænse den. De næste 50 år vil bringe ubegrænsede muligheder for Smurfit Kappa som leverandør af omfattende løsninger, blandt andet til nye, spændende
salgskanaler som f.eks e-handel. Vi vil fortsætte med at udvikle emballageledninger og innovative emballageløsninger, og  med at skabe merværdi for vores kunder, siger Koen De Winter, maskinstyringschef på Smurfit Kappa.

Smurfit Kappa er en af verdens førende producenter af papirbaseret emballage.

Virksomheden har omkring 45.000 medarbejdere på ca. 370 produktionsanlæg i 34 lande. Sidste år var omsætningen på 8,2 milliarder euro, eller omkring 61,5 millioner danske kroner.

-lipe

 

27/11 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Lim Tech

  Lim Tech

  Samler brikkerne
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Olitec

  Olitec

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.