Smart emballage til nye grødvarianter

Smart emballage til nye grødvarianter

Grød er en glimrende start på dagen og et godt mellemmåltid, når barnet har brug for god energi. Samtidig er grød en favorit hos mange børn, hvilket gør det taknemmeligt at servere. Semper lancerer nye smagsvarianter samtidig med at hele sortimentet kommer i en ny smart og brugervenlig pakke. Sempers nye SmartPack grød indeholder nu mere pulver, i en mindre pakke

Man siger, at vejen til trivsel går gennem maven. For små børn er det vigtigt at holde maven i form. Leverandøren af pulvergrød, Semper, fortæller at studier viser, at 70% af de familier som bruger Semper grød, ønsker at servere flere grøntsager for deres børn.

Det svenske firma, der har specialiseret sig i mad til babyer og småbørn, er da også glade for at kunne tilbyde endnu en grøntsagsgrød til familierne.

- Vi er glade for at kunne præsentere et nyt spændende udvalg af grød i en langt smartere pakke. Vi ved at seks ud af 10 børn spiser grød hver dag, og Semper grød er en vigtig kilde til jern. Det føles skønt at kunne imødekomme forældrenes ønske om flere grøntsager.

- Med den nye Grød med grøntsager, som er en del af vores nye lancering, giver Semper forældrene endnu flere muligheder for at variere den mad, de serverer for deres barn, siger Katja Baltzer Lindrup, Product Manager Semper Denmark.

Ny emballage og nye spændende varianter

Alle Sempers pulvergrød kommer nu i en ny smart pakke, som har flere smarte funktioner.

Pakken er nem at åbne og genlukke. Og den er designet, så det både er nemt at hælde og dosere fra pakken. Desuden er pakken mindre, men indeholder mere pulver end tidligere.

En mindre pakke betyder også mindre emballage, hvilket gør, at Semper kan sænke sit CO2 aftryk. Den nye pakke bidrager nemlig med 35% mindre CO2 end den gamle pakke (pr. kg pulver).

Semper tilbyder i alt ni forskellige varianter i et bredt aldersspænd i den nye pakke. Flere grøntsager, mere havre, mindre søde og altid i børnemadskvalitet.

Tre nyheder i Sempers grødsortiment:Havregrød fra 4 måneder, Grød med grøntsager fra 6-12 måneder og Fuldkornsgrød med sveske & pære fra 8-15 måneder.

-hawin

19/1 2021