Schur Flexibles Group køber Scandiflex Pac

Schur Flexibles Group køber Scandiflex Pac

Overtagelsen af den svenske virksomhed styrker Schur Flexibles’ position på markedet for flexo tryk i hele Norden.

Leverandøren af emballageløsninger, Schur Flexibles Group, har erhvervet 100 procent af den svensk-baserede specialist i fleksibel emballage, Scandiflex Pac AB.

Købet styrker Schur Flexibles markedsposition i Europa, og øger Schur Flexibles’ eksisterende kapacitet i Norden inden for flexotryk.

Samlet set betyder det, at gruppen bliver totalleverandør i Nordics-regionen, der dækker hele værdikæden for konvertering og digitalt tryk.

Ved at kombinere Scandiflex Pac med Schur Flexibles Danmark, Schur Flexibles Finland og Danapak Flexibles, dækker Schur Flexibles en platform i Norden med en omsætning på mere end 120 millioner euro.

Michael Schernthaner, administrerende direktør for Schur Flexibles Group, siger:

- Scandiflex Pac er det perfekte supplement til den voksende Schur Flexibles Group. Som førende i den meget attraktive nordiske region og en etableret spiller på markedet for flexo- og digitaltryk, supplerer virksomheden vores stærke eksisterende europæiske tilstedeværelse og kapaciteter perfekt. Vi vil fortsætte med at revolutionere den europæiske industri for fleksibel emballage sammen.

Stefan Andersson, administrerende direktør for Scandiflex Pac, tilføjer:

- Markedet for fleksibel emballage er præget af vækst og innovation. Som en del af Schur Flexibles Group kan vi begge drage fordel af den øgede kapacitet og samlede ekspertise til at være på forkant med både de øgede kundekrav og forskellige regulativer. Schur Flexibles-koncernens skarpe fokus på innovation, bæredygtighed og kvalitet matcher endvidere meget klart vores eget fokus på disse områder.

Scandiflex Pac har hovedkontor i Landskrona i Scania, sydlige Sverige. Virksomheden vil tilføje yderligere ekspertise inden for flexo og digital trykning til koncernen og vil tilføre relationer og langvarige forbindelser med kunder og leverandører på tværs af det nordiske marked.

Scandiflex Pac er kendt i Norden, og mere bredt i hele Europa, for sine fleksible emballeringsløsninger til en bred vifte af fødevaresegmenter.

Schur Flexibles vil på denm måde drage fordel af virksomhedens kompetence til at levere emballage til kød, fisk, mælkeprodukter, tørre fødevarer og kaffe, også færdiglavede og frosne fødevarer.

Og man vil også kunne udvikle Scandiflex Pac's ekspertise indenfor trykte og gennemsigtige film samt laminater.

Kombinationen af de to virksomheders evner inden for bæredygtighed vil også gøre det muligt for koncernen at minimere både deres egen og kundernes miljøpåvirkning.

-hawin
 
 
 

 

29/3 2019