Polske 'Otto'er i genanvendelige Schurposer

Polske 'Otto'er i genanvendelige Schurposer

Nye, svampebaserede risotto og- boghvedeprodukter får opmærksomhed i posedesign af 100 procent genanvendelig plastik, som matcher indholdets sundhedsprofil

Polske Jantex har gennem årtier leveret svampe af højeste kvalitet til både eksport og hjemmemarked. For at udfordre europæiske producenter af lignende produkter besluttede Jantex for nylig at differentiere sig og under mottoet 'Først og bedre' lancere en ny serie færdigprodukter.

De består af et mix af udsøgte svampe kombineret med næringsrig ris og boghvede, og bliver præsenteret i en iøjnefaldende emballage, som lever op til markedets stigende krav om genanvendelighed .

Opmærksomhed på hylderne
For at opnå størst mulig opmærksomhed ønskede Jantex en emballageløsning ud over det sædvanlige: En pose med et indbydende design, af en konstruktion som giver en fremtrædende placering på supermarkedshylden, og samtidig præsenterer indholdet bedst muligt.

For at beskytte svampenes fine aroma skulle emballagen tilbyde barriere, og sidst men ikke mindst skulle den hos forbrugeren kunne opbevare produktet, uanset om posen var ubrudt, eller der var taget af indholdet.

SchurStar ståposen opfyldte alle kravene; og det færdige resultat er en ståpose med et øjnefaldende design .

100% genanvendeligt materiale
Den nye produktserie er glutenfri, produkterne er velegnede til veganere og vegetarer, og i overensstemmelse med den sunde profil skulle emballagen bestå af et 100% genanvendeligt materiale.

Poserne er derfor produceret af CPP, og selv om materialet giver poserne et glansfuldt og stift udseende, er der tale om et enkeltlagsmateriale, som ikke skal separeres for at kunne bearbejdes i et genbrugssystem. Materialet udmærker sig ved at have en fremragende trykbarhed og en høj, mekanisk stabilitet i pakkeprocessen .

Svampespecialiteter gennem årtier
Jantex er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1981 af et ungt par, som troede på kvaliteten af deres produkter. Takket være den kvaliteten i produkterne har virksomheden efter årtier med stabil vækst fortsat fremgang overalt i Vesteuropa .

Maksimal fleksibilitet
Schur Star konceptet består af en pakkemaskine og færdigkonfektionerede, sammenhængende poser. Denne kombination sikrer maksimal fleksibilitet og et minimum af kompleksitet i pakkeprocessen. Med sin nyeste sortimentsudvidelse udnytter Jantex konceptets mange fordele fuldt ud, idet skift mellem posestørrelser, -konstruktioner og produktvarianter kun tager få minutter og ikke kræver specialværktøj.

-lipe

25/3 2019