Plastfri aluminiums-tube klar til videre udvikling

Plastfri aluminiums-tube klar til videre udvikling

Emballagevirksomheden Emballator har fremstillet en prototype på en tube af 100 procent aluminium. Nu søger den internationale virksomhed efter partnere, der kan være med til at fortsætte udviklingen

Emballator, som består af 10 afdelinger i hele Norden og i Storbritanien tilbyder produkter, der reducerer miljøpåvirkningen og sine kunder med at nå deres bæredygtighedsmål. Som en del af det, lancerer virksomheden nu en monotube prototype og leder efter partnere til at fortsætte udviklingen.

- Vi tror på samarbejde, når det kommer til innovation, der virkelig kan ændre markedet. Vi arbejder i øjeblikket på et pilotprojekt, men leder efter nye partnere, som vi kan kommercialisere produktet med og få det på markedet, siger Tobias Lidevei, som er CEO for Emballator Tectubes.

Prototypen er lavet af 100 procent aluminium og er 100 procent fri for plast. Aluminium er i forvejen et vedvarende materiale, fordi det kan genbruges i al evighed, men det nye rør er bedre, da hætten også er fremstillet af aluminium. Derfor er der ikke noget i produktet, der kan 'ødelægge' eller påvirke genanvendeligheden.

- Det gør genbrugsprocessen lettere og bedre, siger Tobias Lidevei og tilføjer:

- Røret har de samme produktegenskaber som et originalt rør og fungerer til alle vores markedssegmenter. Både rør og hætte har samme design som før.


-lipe

13/9 2021