Pap fra Metsä Board certificeret til hjemmekompostering

Pap fra Metsä Board certificeret til hjemmekompostering

To af virksomhedens foldeemballager og to fibermaterialer til fødevarer er certificeret til kompostering, som den finske producent kalder det bedste alternativ til genbrug

Det er MetsäBoard Natural FBB og MetsäBoard Pro FBB samt to kvaliteter til fødevareservice, MetsäBoard Natural FSB Cup og MetsäBoard Pro FSB Cup, der er certificeret til hjemmekompostering.

Certifikaterne er i overensstemmelse med standarden NF T 51-800. Alle disse kvaliteter er fremstillet af Metsä Board Husum. Metsä Board's karton med øko-barriere, MetsäBoard Prime FBB EB, har allerede det samme certifikat.

-For at styrke en cirkulær økonomi er vores primære mål, at vores pap genbruges efter brug. Desværre er genbrug ikke altid muligt, for eksempel hvis pappet er forurenet med indholdet, og i disse tilfælde er kompostering det bedste alternativ, siger Helena Moring-Vepsäläinen, produktsikkerhedschef hos Metsä Board.

Alt pap fra Metsä Board, undtagen PE-belagte kvaliteter, er allerede certificeret til industriel kompostering i henhold til standarderne DIN EN 13432 og ASTM D6400. De er alle fremstillet af frisk fiber fra bæredygtigt dyrkede, nordeuropæiske skove. De er også lette, hvilket reducerer CO2-fodaftrykket i hele forsyningskæden og følger, fordi de er lette at genbruge, principperne for den cirkulære økonomi.

-lipe

14/10 2020