Nyt genbrugeligt øl- og sodavandskrus fra Berry Superfos

Nyt genbrugeligt øl- og sodavandskrus fra Berry Superfos

Berry Superfos har lanceret den nye SuperCup på markedet for genbrugelige krus til øl og sodavand

Den gode event fortjener et kvalitetskrus til servering af øl og sodavand.

Hvis man leder efter genbrugelige krus til virksomhedsevents, har Berry Superfos begået det, de selv kalder, en Game Changer på markedet for genbrugelige krus.

SuperCup hedder kruset. Det er et robust, vaskbart, stabelbart og bredt genanvendeligt plastkrus. Ønsker man påtrykt logo på kruset, er det også en mulighed.

Ifølge Berry Superfos er SuperCup'en velegnet til alle former for events – kulturelle, sociale og forretningsmæssige – hvor der serveres øl, sodavand og andre læskedrikke.

Man afholder arrangementet og kan derefter indsamle krusene og rengøre dem – og så er de klar til næste arrangement.

Herved vil SuperCup'en være med til at begrænse mængden af plastkrus, der smides ud efter arrangementer.

Lettere end markedsstandarden
Berry Superfors oplyser endvidere at kruset, på trods af sin robusthed, er mindst 30 % lettere end markedsstandarden for genbrugelige øl- og sodavandskrus.

Kruset er lavet af genanvendeligt polypropylen (PP), hvilket gør genanvendelse muligt og let efter endelig brug – selvom kruset primært er udviklet til genbrug igen og igen.

Leder man efter en cirkulær løsning, er SuperCup’en et godt valg. Berry Superfos kan fremstille kruset med polypropylen (PP) lavet af genanvendt plast i samme kvalitet som jomfruelige materialer.

En række af Berry Superfos’ faciliteter over hele Europa har den nødvendige ISCC PLUS certificering.

Denne certificering sikrer troværdig information om cirkulære materialer samt sporbarhed i hele værdikæden, baseret på massebalance.

Genkendeligt 'øl-design'
SuperCup'en har et meget genkendeligt "øl-design”, hvilket gør den ideel til påtryk af logoer og meddelelser.

Den er dermed også særligt relevant for bryggerier, sodavandsproducenter, drikkevaredistributører, eventbureauer og annoncører som et marketingværktøj til alle former for arrangementer.

Kruset findes i to størrelser.  25 cl til små øl og sodavand og 50 cl til store øl og sodavand.

Fra standard SuperCup-serien kan man vælge enten en neutral kop eller en skræddersyet kop med logo og andre oplysninger flot påtrykt kruset. Man kan vælge mellem In-Mould Labeling (IML) i fire farver eller offset i seks forskellige farver.

-hawin

 

11/5 2022