Nye forskningsresultater inden for emballage

Nye forskningsresultater inden for emballage

Årets sidste møde i Grakoms emballagenetværk finder sted tirsdag den 19. november. Her har man besøg af professor Peter Ragaert fra Pack4Food fra universitetet i Ghent, Belgien, der fortæller om nye forskningsresultater, hvor forskellige emballagers funktionalitet, brugervenlighed og bæredygtighed er testet og analyseret i sammenhæng

Netværksmøderne i Grakoms emballagenetværk har altid fokus på de nyeste tendenser indenfor kvalitet, miljø og fødevare. På møderne drøfter man både hvad der sker i branchen og i markedet samt hvad der sker på lovgivningsområdet. Og man  behandler det på både virksomheds- og produktniveau.

Næste møde handler om hvordan fremtidens fødevareemballage kommer til at se ud. Det har den belgiske professor Peter Ragaert et bud på.

Professoren har analyseret sammenhængen mellem emballagers funktionalitet, brugervenlighed og bæredygtighed.

Resultaterne er blevet testet, og Peter Ragaert kommer til Danmark for at præsentere de helt nye forskningsresultater inden for emballageteknologi.

Peter Ragaert er professor i emballageteknologi på Ghent University i Belgien og arbejder desuden for Pack4Food, som forsker i innovation af fødevareemballage.

Fødevareemballage handler om optimalt at kombinere funktionalitet, brugervenlighed og bæredygtighed, og her kigger Peter Ragaerts forskning bl.a. på ét lag versus flerlagsemballage, intelligent emballage, og hvordan emballage kan blive en del af en cirkulær økonomi.

Det er Grakom, der har inviteret Peter Ragaert til at komme og dele de nyeste forskningsresultater. Det sker den 19. november hos Grakom i Odense. Deltagelse i Grakoms emballagenetværk er altid gratis ved første møde.

-hawin

Se mere om arrangementet og om tilmelding her

4/11 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Lim Tech

  Lim Tech

  Samler brikkerne
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint